Ağrı’da 15 Temmuz anısına spor turnuvaları düzenlendi

Ağrı’da 15 Temmuz anısına spor turnuvaları düzenlendi

Van Spor 15.07.2025 20:20:52 0
Ağrı’da 15 Temmuz anısına spor turnuvaları düzenlendi
Tarih: 15.07.2025 20:20 Güncelleme: 15.07.2025 20:20
Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, "15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü" dolayısıyla kent genelinde çok sayıda sporcunun katılımıyla çeşitli branşlarda sportif etkinlikler düzenlendi.
İl genelindeki gençlerin millî birlik ve beraberlik ruhunu yaşaması, demokrasinin değerinin daha derin şekilde kavranması ve spor yoluyla farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenen etkinliklerde, yaklaşık 200 sporcu dart, masa tenisi, futbol, voleybol ve badminton branşlarında kıyasıya mücadele etti.
Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı spor salonlarında ve açık alanlarda gerçekleşen turnuvalar, genç sporcular ve aileleri tarafından büyük ilgiyle takip edildi. Dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgeleri takdim edildi.
Etkinlikler kapsamında açıklamalarda bulunan Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, 15 Temmuz’un Türk milletinin vatanına ve demokrasisine sahip çıktığı tarihi bir dönüm noktası olduğunu belirtti.
Çelebi, "15 Temmuz, milletimizin iradesine, bayrağına ve bağımsızlığına canı pahasına sahip çıktığı, tarihe altın harflerle kazınan bir kahramanlık günüdür. Bu anlamlı gün vesilesiyle sporcu gençlerimizin birlik ve beraberlik duygularıyla hareket etmelerini önemsiyoruz. Spor; bireyin karakterini şekillendiren, disiplin kazandıran ve millî şuuru pekiştiren bir yaşam biçimidir." dedi.
Çelebi, Ağrı’da gençliğin her alanda desteklendiğini ve sporun tabana yayılması için il genelinde yürütülen çalışmaların artarak devam edeceğini ifade etti.
Sporcular, etkinliklerin kendilerini hem fiziksel hem de duygusal olarak güçlendirdiğini, böyle anlamlı bir günde mücadele etmenin gururunu yaşadıklarını dile getirdi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ünilig kış oyunlarında Atatürk Üniversitesi rüzgârı


Van Spor

Rize’de çifte şampiyonluk: Oltulu Erhan Şahin Azerbaycan yolcusu


Van Spor

Oltu’da yeni öğretmenevinin temelleri açılıyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, Diyarbekir Spor’u ağırlayacak


Van Spor

Ata sporu cirit Erzincan’da yaşatılıyor


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri dönemi


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk affedildi


Van Spor

ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda BEÜ zirvede


Van Spor

Elazığ’da 9 bin öğrenciye yetenek taraması yapılacak


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi öğrencilerinden Türkiye şampiyonasında başarı


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi sona erdi


Van Spor

Erzurum GSİM’den ‘Fırsatları eşitliyoruz’ projesi


Van Spor

Elazığ’da geleneksel ezgilerle büyük rekabet


Van Spor

Oltu’da 6 köprülük dev yatırım hayata geçiyor


Van Spor

Hakkari’de Vatan Tepesi’ne zorlu kış tırmanışı


Van Spor

Oltulu taekwondocular Erzurum’dan madalyayla döndü


Van Spor

Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi


Van Spor

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

Erzincan 1. Amatör Küme’de yeni sezon heyecanı başladı


Van Spor

Türkiye şampiyonu Erzincan’dan


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ