Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, ilkokulda katıldığı etkinlikte anne velilerin Anneler Gününü kutladı

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, ilkokulda katıldığı etkinlikte anne velilerin Anneler Gününü kutladı

Eğitim 12.05.2023 09:29:28 0
Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, ilkokulda katıldığı etkinlikte anne velilerin Anneler Gününü kutladı
Tarih: 12.05.2023 09:29 Güncelleme: 12.05.2023 09:29
Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde bulunan 100. Yıl İlkokulunda düzenlenen Anneler Günü etkinliğine katılan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, tüm annelerin Anneler Gününü kutladı.
Eleşkirt ilçesindeki 100. Yıl İlkokulunda yöneticiler ve öğretmenler tarafından Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İshak Hasanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Kurt, ilçe şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Programda ilk olarak anne velilere gül vererek Anneler Gününü kutlayan Kökrek,"Dünyanın her yerinde, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm anneler yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayatlarımıza ışık tutmaktadır. Bizleri dünyaya getiren, hayata hazırlayan, destek olan, sevgisi ve sıcaklığı daima aranan annelerimiz, vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimizdir. Başta ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, fedakar emekleri ile bizleri bugünlere ulaştıran annelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum" dedi.
Annesini kaybettiğini ve ona duyduğu özlemini dile getiren Hasanoğlu ise, tüm annelerin gününü kutlayarak anne sevgisinin sevgilerin en güzeli ve en yücesi olduğunu belirtti. Anasınıfı öğretmeni Özlem Çalımlı’nın günün anlamını belirten konuşmasının ardından minik öğrencilerin annelerine şarkı ve şiirlerin okuması, annem beni gözümden tanır ve annemi kokusundan tanırım isimli etkinlikleri, öğrencilerin annelere hediye takdiminin yapılması ve pasta kesimi ile program sona erdi. Daha sonra okulda incelemelerde bulunan Kökrek, öğretmenlerle bir araya gelerek bir süre sohbet edip taleplerini dinledi. Burada özel eğitim sınıfına geçen ve öğrencilerle çeşitli etkinliklerine katılan Kökrek, öğrencilerle yakından ilgilenerek öğretmenlerden bilgi aldı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ