24 Kasım etkinliklerinde şehit öğretmenlere vefa maçı

24 Kasım etkinliklerinde şehit öğretmenlere vefa maçı

Eğitim 20.11.2024 09:17:31 0
24 Kasım etkinliklerinde şehit öğretmenlere vefa maçı
Tarih: 20.11.2024 09:17 Güncelleme: 20.11.2024 09:17
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen voleybol turnuvası, şehit öğretmenlerin anısına gerçekleştirildi.
Turnuva kapsamında Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi takımı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımı karşı karşıya geldi. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Milli Eğitim Müdürlüğü takımında yer alarak öğretmenlerle birlikte mücadele etti. Heyecan dolu geçen maçta, Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi takımı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımını 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek yaptığı açıklamada, Öğretmenler Günü dolayısıyla birçok etkinlik düzenlediklerini belirtti. Kökrek, “24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle voleybol, yüzme, masa tenisi ve satranç branşlarında etkinlikler planladık. Bugün voleybol turnuvamıza katıldık ve yaklaşık 500 öğretmenimiz etkinliklerimize iştirak etti. Öğretmenlerimizin bu etkinliklere yoğun katılım göstermesi bizi ziyadesiyle mutlu etti. Şimdiden tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.
Öğretmen Burak Karaca, şehit öğretmenlerin isimlerinin yazılı olduğu formalarla maça çıktıklarını ifade ederek, “Bu bizim için büyük bir gurur. Öğretmen arkadaşlarımızla bu turnuvada dostça ve kardeşçe mücadele etmek büyük bir keyif. Bu anlamlı turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan Kökrek başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Öğretmen Tevhide Kesmez ise etkinliklerin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Bugün şehit öğretmenlerimizin anısına maçlarımızı yaptık. Bu etkinlikler, bize verilen değeri hissettiriyor. Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

24Erzincanspor Altınordu’yu 2-0 mağlup etti


Van Spor

Yüksekova’da "Kayaklı Koşu Barış ve Kardeşlik 1. Etap yarışması" heyecanı


Van Spor

Yeşilyurtspor sahasında Bingöl’ü ağırlıyor


Van Spor

Badminton’da Erzincan rüzgârı: 3 şampiyonluk, 1 ikincilik


Van Spor

Ağrı’da Muay Thai Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 5 - MKE Ankaragücü: 0


Van Spor

Kayakla Oryantiringde Milli Takım Seçmeleri Refahiye’de yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe, Kadıköy'de Aston Villa'ya Geçildi! UEFA Avrupa Ligi'nde Kritik Maçı Kaybetti


Van Spor

Anderson Talisca'ya Brezilya'dan İki Büyük Talip! Corinthians ve Gremio, Yıldızlı Futbolcu İçin Harekete Geçti


Van Spor

Youssef En-Nesyri, Juventus'a Transfer Oldu! İtalyan Devinden Fenerbahçe'ye 5 Milyon Euro Teklif


Van Spor

Elazığ Atatürk Stadyumu karla kaplandı


Van Spor

BEÜ’den Kick Boks Türkiye şampiyonluğu


Van Spor

BEÜ’de kros takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Uçan Türklerden önemli başarı


Van Spor

Iğdır FK, İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırdı


Van Spor

Yusuf Demirtaş boccede Türkiye ikincisi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi’ne "Spor dostu kampüs" sertifikası aldı


Van Spor

Elazığlı boksör Buse Özgür, WAKO Kick Boks Avrupa Kupası’nda


Van Spor

Hakkarili sporcular Erzurum’dan 22 madalyayla döndü


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ