1984 Muşspor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendiriyor

1984 Muşspor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendiriyor

Van Spor 10.07.2024 22:54:09 0
1984 Muşspor, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendiriyor
Tarih: 10.07.2024 22:54 Güncelleme: 10.07.2024 22:54
TFF 3. Lig’de mücadele eden 1984 Muşspor yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti.
Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen 1984 Muşspor’da imzalar art arda geldi. 1984 Muşspor, TFF 3. Lig’de yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmak için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına başladı. Yapılan görüşmeler ve anlaşmalar sonucunda, takımın ihtiyacı olan mevkilere yetenekli oyuncular transfer edilerek, hem savunma hem de hücum hattı güçlendirilmeye çalışılıyor.
1984 Muşspor 2024-2025 sezonu için transfer çalışmaları kapsamında 7 isimle anlaştı. İç transferde 3 isimle yeniden anlaşma sağlayan 1984 Muşspor, kadrosuna ise yeni 4 önemli takviye yaptı. İç transferde kaptan Efe Karaoğlu, Yusuf Yıldırım ve Fatih Yıldırım ile yeniden anlaşan Muşspor, dış transferde ise geçtiğimiz sezon devre arasında sarı-beyazlı takımdan Balıkesirspor’a giden Kadir Torbacı ile tekrar anlaşıldı. Forvet, kale ve defansa takviye yapan Muşspor, Bursa Yıldırımspor’dan sağbek Emirhan Kayalar, Batman Petrolspor’dan forvet oyuncusu Yakup Alkan ve Kaleci Enes Çetin ile sözleşme imzaladı.
32 yaşındaki forvet oyuncusu Yakup Alkan, kariyeri boyunca çıkmış olduğu 107 karşılaşmada 139 gol atma başarısı gösterdi.
Kariyeri boyunca 38 karşılaşmada forma giyen başarılı eldiven 27 yaşındaki kaleci Enes Çetin, bir dönem Muşspor forması da terletti.
24 yaşındaki Emirhan Kayalar, kariyeri boyunca 83 karşılaşmada forma giydi. Malatya’da forma giydiği dönemde U21 ve U19 Süper Lig karşılaşmasına çıkmayı başardı.
Kulüp başkanı Fatih Cengiz, transferlerin devam edeceğini belirterek, şampiyonluğa oynayabilecek bir takımın inşası için çalışmalarının devam ettiğini ve yakın zamanda yeni transferleri de açıklayacaklarını söyledi. Başkan Cengiz, “Yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girmek istiyoruz. Amacımız, 1984 Muşspor’u hak ettiği yerlere taşımak ve taraftarlarımızı mutlu etmek. Bunun için de gerekli adımları atıyoruz" dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ