1984 Muşspor, TFF 3. Lig’e namağlup devam ediyor

1984 Muşspor, TFF 3. Lig’e namağlup devam ediyor

Van Spor 14.10.2022 13:13:12 0
1984 Muşspor, TFF 3. Lig’e namağlup devam ediyor
Tarih: 14.10.2022 13:13 Güncelleme: 14.10.2022 13:13
MUŞ (İHA) – Muş’un tek profesyonel takımı olan 1984 Muşspor, 18 yıl aradan sonra TFF 3. Lig’e yükselme başarısı göstermişti. Muş temsilcisi, mücadele ettiği 3. Grup’ta ligin ilk 6 haftasını namağlup şekilde lider tamamladı.
Nevzat Kaya başkanlığında ve Teknik Drektör Serdar Sabuncu yönetimindeki 1984 Muşspor, TFF 3. Lig’e damga vuruyor. TFF 3. Lig 3. Grup’ta ilk 6 haftada 14 puan alarak liderliğini sürdüren 1984 Muşspor, bu hafta Fatsa Belediyespor’u konuk edecek. Karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren sarı-beyazlı ekip, mücadeleden 3 puan almayı hedefliyor.
Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur karşılaşmasında da Eskişehirspor’u 3-2’lik skorla mağlup eden 1984 Muşspor, üçüncü turda Samsunspor’la karşı karşıya gelecek.

“Geriden gelip öne geçmemiz takımın güçlü bir karakteri olduğunu bize hissettirdi”
Takım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan 1984 Muşspor Teknik Direktörü Serdar Sabuncu, bu hafta Tokat Erbaaspor’a karşı zorlu bir maç oynadıklarını ve geriye düştükleri müsabakadan galip ayrıldıklarını söyledi. Karşılaşmanın başından itibaren sahaya iyi bir taktiksel oyun yansıttıklarını belirten Sabuncu, “Özellikle ikinci yarıda yaptığımız hamleler genelde rakibin savunma aksiyonlarını nasıl açarız kısmındaydı. Kanat organizasyonlarıyla etkili olmaya çalıştık. Golleri bulduğumuz dakikalardan sonra da oyun kontrolünü elimizde tuttuk. Dengeli bir oyun oynadık. Geriden gelip öne geçmemizde takımın güçlü bir karakteri olduğunu bize hissettirdi. Güzel bir galibiyetle bu haftayı 3 puanla tamamladık” dedi.

“Burada güçlü bir aile ortamı var”
1984 Muşspor’da Kulüp Başkanı Nevzat Kaya’dan başlayan ve kendilerine sirayet eden bir aile bütünlüğü olduğunu vurgulayan Sabuncu, “Çok sıcak bir aile burası. Muş sokaklarında dolaştığımızda, maç öncesinde, maç sonrasında herkes o hissiyatını, sevgisini bizlere hissettiriyor. Burada güçlü bir aile ortamı var. Çocuklarla da teknik ekibimle de aynı dili konuşuyoruz, aynı şeyleri hissediyoruz. Bunların da sonuca yansıması bizleri oldukça mutlu etti. Bu ligin belli kriterleri var. Özellikle iç saha galibiyetleri değerli yukarıda kalabilme adına. Deplasmandan da puan ya da puanlarla dönmek zaten bizi belli bir noktada yukarıya doğru taşıyor. Bundan sonra önemli olan bu başarıyı yakalamaktan çok devam ettirebilmek. Bunu yapabilecek kalitede, kalibrede, karakter ve yeteneklere sahibiz. İnşallah devamı gelir” ifadelerini kullandı.
Taraftarların desteğine her zaman ihtiyaç duyduklarını anlatan Sabuncu, “Onlar bu sahayı ısıtan, bizlere enerjilerini geçiren bir grup. Sadece tribünde değil, deplasman dönüşlerimizde, deplasmanda dahi onların bizi yalnız bırakmadığına şahit oluyoruz. Bizlere inansınlar, bu çocuklara inansınlar. İyi günde ve kötü günde omuz omuza olursak bu hikayenin sonunu aslında onların inanmışlığı, bizim inanmışlığımız belirleyecek” şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "5 transfer yapabiliriz"


Van Spor

Sarıkamış’ta FIS Cup yarışları sona erdi


Van Spor

Sarıkamış’ta ’Uluslararası FIS Sarıkamış CUP’ heyecanı sürüyor


Van Spor

Yaygın beldesine sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılacak


Van Spor

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran Gözaltında: Saç Örneklerinde Uyuşturucu Pozitif Çıktı


Van Spor

Muşspor’dan golcü transferi


Van Spor

24 Erzincanspor’da denetim süreci bakanlık aşamasında


Van Spor

Iğdır FK - Aliağa FK maçının ardından


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 2 - Aliağa FK: 2


Van Spor

Malatya’da badminton ve futsal il şampiyonları kupalarını aldı


Van Spor

Fenerbahçe, 20 Yıl Sonra Bir İlki Başardı: Süper Lig'in İlk Yarısını Namağlup Kapattı!


Van Spor

Elazığlı Elif Reyyan eskrimde Türkiye şampiyonu


Van Spor

Fenerbahçe'ye 90+1 darbesi! Beşiktaş, Kadıköy'de uçuşa geçti


Van Spor

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ