Zabıta ekipleri okul servislerini denetledi

Genel 15.02.2018 12:20:38 0
Zabıta ekipleri okul servislerini denetledi
Tarih: 01.01.0001 00:00
Bitlis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde bulunan okul servislerine yönelik kapsamlı denetim gerçekleştirdi.
Zabıta trafik ekipleri tarafından taşımalı eğitimde olan öğrencilerin okullarına güvenli bir şekilde ulaşmalarını ve sağlıklı bir hizmet almalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde, birçok başlıkta incelemeler yapıldı. Okul servislerinin denetimlerinde çalışma ruhsatı ve güzergah izin belgesinin olup olmadığını denetleyen zabıta ekiplerince, okul servis araçlarında araç sürücülerinin ehliyet-ruhsat ve araçların yolcu kapasitesinin kontrolü yapıldı.
Araç içi temizliği, okul taşıtı ibaresi ve araç arkasında kırmızı ışıklı ‘Dur’ lambasının bulunup bulunmadığı da kontrol edildi. Araç yaşı, araç bakım onarım takip formu, iç dizaynı ve malzemelerin yapısının denetlendiği incelemelerde, Karayolları Trafik Yönetmeliğinin öngördüğü periyodik muayenelerin yapılıp yapılmadığına bakıldı. Ayrıca sürücü ve rehber görevlilerine uyarılar ve bilgilendirmeler de yapıldı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem