Yüksekovalı öğrencilere “50. TÜBİTAK lise öğrencileri araştırma projeleri” yarışmasında teşvik ödülü

Hakkari’nin Yüksekova Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, “50. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması” kapsamında kimya dalındaki projesi Ankara’da yapılan Türkiye Finallerinde “Teşvik ödülü??

Genel 13.04.2019 09:36:52 0
Yüksekovalı öğrencilere “50. TÜBİTAK lise öğrencileri araştırma projeleri” yarışmasında teşvik ödülü
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hakkari’nin Yüksekova Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, “50. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması” kapsamında kimya dalındaki projesi Ankara’da yapılan Türkiye Finallerinde “Teşvik ödülü” almaya hak kazandı.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “50.TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması” kapsamında, kimya branşı ve diğer tüm branşlarda olmak üzere Hakkari ve ilçelerinde ilk aşamayı başarıyla geçen tek proje oldu. Daha sonraki aşamada Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde yapılan Van bölge finalinde, Hakkâri ilini temsilen sergilenen tek proje olma başarısını göstererek, yine bu yarışmada yapılan değerlendirme sonucu Van bölge birinciliği elde etme başarısı gösterdi.

Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Ankara’da yapılan Türkiye finallerinde “Teşvik Ödülü” almaya hak kazanan Yüksekova Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okuyan öğrencileri tebrik ve başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem