Yerel basının sorunları Başbakan Yıldırım'a iletildi

Genel 14.02.2018 14:30:46 0
Yerel basının sorunları Başbakan Yıldırım
Tarih: 01.01.0001 00:00
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Vekili ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Başbakan Yıldırım ile Erzincan’da görüşerek yerel basının sorunlarını içeren bir dosyayı sundu.
Erzincan’da Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü’nün açılışı Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile bakanlar ve Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Akarca’nın katıldığı törenle yapıldı.
Açılış töreni sonrasında Başbakan Yıldırım ile görüşen Özsoy, yerel basının özellikle resmî ilan tarifesinin artırılması ve 1 Mart’a ertelenen Basın İlan Kurumu şubelerinin bulunduğu illerde gazetelerden borcu yoktur yazısı istenmesine ilişkin uygulamayla ilgili talepleri içeren bir brifing dosyası sundu.
Konu hakkında Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun da bilgisi bulunduğunu kaydeden Özsoy, yerel basının bu zor durumdan kurtulması için müjdeli bir haber beklediklerini vurguladı. Bu arada dosyayı inceleyen Başbakan Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu’na konuyla ilgili çalışma yapılmasını söyledi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem