Yasakla birlikte operasyon başlatıldı

Genel 5.04.2017 17:24:57 0
Yasakla birlikte operasyon başlatıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Hakkari Emniyet Müdürü Suvat Dilberoğlu, sokağa çıkma yasağının ilan edildiği köyü ziyaret ederek, operasyona çıkan askerlerle sohbet etti.
İl Emniyet Müdürü Suvat Dilberoğlu, sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Şemdinli ilçesine bağlı Altınsu köyünü ziyaret ederek, muhtar Zeydan Özel’in evinde halkla bir araya geldi. Burada konuşan Dilberoğlu, “Köyünüz bir geçiş noktası, insanlar baya rahatsız oluyorlar. Sık sık bu tür uygulamaları yaparak, terör sizin de başınıza bela olmasın. Bu terörü bir an önce bitirmek lazım. Bu geliş gidişleri zapt edersek, tarlalarınıza da bahçelerinize de gidersiniz. Bu dönem sıkıntılı bir dönem. Şu baharı geçirirsek, buradaki halk da bize destek verirse, bundan sonra bir daha bu olayları yaşamayacağız. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız bu konuda çok net irade koyuyor. Bugün buradaki Tugay Komutanı son derece hassas. Tümen Komutanı da bu konuda net. İlimizin Valisi, gezmediği ve gitmediği köy kalmadı. Bizim burada artık güvenliği tesis edip bir an önce burayı huzura kavuşturmamız lazım” dedi.
Dilberoğlu, köydeki çocuklara çikolata dağıtarak, operasyon için gelen askerlerle de tokalaştı. İlçe merkezindeki esnafı da ziyaret eden Dilberoğlu’na Şemdinli Emniyet Müdürü Cenk Akgün de eşlik etti.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem