Varto’da manav tezgahları boşaldı

KORANA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA UYGULANACAK OLAN 4. GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI VE RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİNDE MUŞ’UN VARTO İLÇESİNDEKİ MANAV TEZGÂHLARI BOŞALDI.

Genel 22.05.2020 18:29:16 0
Varto’da manav tezgahları boşaldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

MUŞ (İHA) – Korana virüs tedbirleri kapsamında uygulanacak olan 4. günlük sokağa çıkma kısıtlaması ve Ramazan Bayramı öncesinde Muş’un Varto ilçesindeki manav tezgahları boşaldı.

Varto’da kısıtlama öncesi sebze ve meyve satan manavların reyonları boşaldı. Vatandaşlar kısıtlama öncesi market ve manavların yollarını tutarak ihtiyaçlarını karşıladı. Konu ile ilgili açıklamada bulunan manav Hasan Tekin, korona virüs tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde uygulanması planlanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması ve Ramazan Bayramı nedeni ile vatandaşlar bir telaşla ihtiyaçlarını alınca bizimde tezgâhımız boş kaldı. Yaklaşık 6 güne kadar sebze ve meyve reyonlarımız olmayacak” dedi.

Manav İzzet Sönmez ise ilçede sayılı manav olduğunu belirterek, “Vatandaşlar bir an önce kendi ihtiyaçlarını karşılayıp köylerine dönmek için bayağı acele ettiler. Gördüğünüz gibi tezgâhlarımızda birkaç parça kalmış o da akşama kadar biter” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem