Vali Varol’dan bayram ziyaretleri

Ağrı Valisi Osman Varol, bayramın ilk gününde görevi başında olan personelleri, koruma altındaki çocukları ve şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Genel 2.05.2022 19:06:49 0
Vali Varol’dan bayram ziyaretleri
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.05.2022 19:06

Ağrı Valisi Osman Varol, bayramın ilk gününde görevi başında olan personelleri, koruma altındaki çocukları ve şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Vali Osman Varol, Burçin Uysal Öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşma programına katılarak kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştı. Katılımcılarla tek tek bayramlaşan Vali Varol, “Korona virüsün etkisini kaybettiği, bayram coşkusunun doyasıya yaşandığı bugün manevi huzur içerisinde idrak ettiğimiz rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ı geride bırakarak bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor ve bayramınızı canıgönülden kutluyorum” dedi.

Bayramlaşma programında Vali Varol’a 12. Mekanize Piyade Tugay Komutan V. Albay Serhat Kasalak, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Vali Yardımcısı/Hamur Kaymakam Vekili Kerem Türker, Vali Yardımcısı İbrahim Şenkon, İl Jandarma Komutan V. Albay Metin Günal, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen eşlik etti.

Vali Varol programın ardından Çocuk Evleri Sitesini ziyaret etti. Çocuklarla yakımdan ilgilenen Vali Varol, çeşitli hediyeler verdiği çocuklarla oyunlar oynadı.

Polis Uygulama Noktasında ziyaretlerini sürdüren Vali Varol, Türk Polis Teşkilatının, dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla üstlendiği her görevi yerine getiren polislerin bayramını kutladı. Polis Uygulama Noktasının ardından sağlık çalışanlarını Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret eden Vali Varol, Hastanede tedavi gören vatandaşları da odalarında ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Şehit ailesi ziyareti

Vali Varol, Bursa’da cezaevinde görevli infaz ve koruma memurlarını taşıyan servise yapılan saldırıda şehit düşen İnfaz ve Koruma Memuru Cengiz Yiğit’in ailesini, vatan toprağına emanet ettikleri evlatlarından uzak geçirdikleri ilk bayramlarında yalnız bırakmadı.

Hamur’da ziyaret ettiği aileyle bir süre sohbet ederek Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Vali Varol, vatan için canlarını veren tüm şehitleri rahmetle yad etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ