Vali Ustaoğlu, Okçular Vakfının toplantısına katıldı

Genel 26.01.2018 15:42:19 0
Vali Ustaoğlu, Okçular Vakfının toplantısına katıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, İstanbul Okçular Vakfınca bu yıl Ahlat’ı da kapsayacak Malazgirt Zaferi’nin 947’inci yıl etkinlikleri istişare toplantısına katıldı.
Malazgirt Zaferi’nin 947’inci etkinlikleri hazırlık çalışmaları kapsamında Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan’ın başkanlığında Okçular Vakfı Başkanı ve İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ömer Arısoy, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Muş Valisi Aziz Yıldırım, Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş, Ahlat Kaymakamı Mustafa Akgül ve Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban’ın katılımlarıyla istişare toplantısı düzenlendi.
İstanbul Okçular Vakfındaki istişare toplantısında, geçtiğimiz yıl coşku ile kutlanan 26 Ağustos Malazgirt Zaferi’nin 946’ıncı yıl etkinlikleri ve Ahlat ilçesini de kapsayacak bu yılki planla ve etkinliklerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem