Vali Masatlı, Basın Mensupları ile buluştu

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, kentte ki yerel ve ulusal basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.Lezzet-i Kür restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Masatlı, basın mensupları ile birlikte iftar açtı. Masatlı, iftar?

Genel 13.05.2019 00:39:04 0
Vali Masatlı, Basın Mensupları ile buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, kentte ki yerel ve ulusal basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Lezzet-i Kür restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Masatlı, basın mensupları ile birlikte iftar açtı. Masatlı, iftarın ardından bir süre sohbet ettiği basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Ardahan’da göreve başladıktan sonra kenti hızlı bir şekilde tanıma gayreti gösterdiğini söyleyen Vali Masatlı, ilçeleri ve merkeze bağlı köyleri gezdiğini, sürekli esnaf ve halk ziyaretleri yaparak kenti kısa süre içerisinde tanıma fırsatı bulduğunu kaydetti.

Ardahan’ın Türkiye’nin gelişme ve kalkınma süreciyle birlikte kendisine düşen payı alarak büyüyen bir şehir olduğuna vurgu yapan Vali Masatlı, kentte yapımı devam eden ve başlayacak olan tünel inşaatları ile karayolları, demiryolu, sınır kapıları modernizasyonu, kamu hizmet binalarının durumu ve Millet bahçesi projeleri hakkında bilgi paylaştı.

Masatlı ayrıca, Hayvancılık ve meraların korunması, arıcılık, gen merkezi, Yalnızçam kayak merkezi, Çıldır gölü rekreasyon projesi ve yeni tesisler, kaz, kaşar peyniri, çiçek balı, Damal bebeği, Posof elması ve fasulyesi gibi kentin değerlerinin geliştirilmesine yönelik yapılan çalışmaları anlattı.

Ardahan Valiliği olarak başlatılan ve her kesimi kucaklayan çok sayıda projeyi de gazetecilerle paylaşan Ardahan Valisi Mustafa Masatlı, tüm bu proje, yatırım ve hizmetlerin halka en iyi şekilde ulaşması noktasında kendisine bağlı tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte özverili çalışmalar yaptıklarını, basın mensuplarının da tüm bu süreçte kentin gelişmesine ve kalkınmasına destek vermesini memnuniyetle karşıladığını dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem