Vali Ekinci, 'Hiçbir zaman kendinizi yalnız hissetmeyin'

Genel 15.12.2018 14:30:10 0
Vali Ekinci,
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.12.2018 14:30
Bingöl’de sosyal destek alan çocuklar ve aileleriyle bir araya gelen Vali Kadir Ekinci, "Sizlerin sıkıntıları emin olun ki bizim sıkıntılarımızdır. Dolayısıyla hiçbir zaman kendinizi yalnız hissetmeyin.Valilikte bir kardeşiniz olacak ve sizin problemlerinizle de bire bir ilgilenecek” dedi.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca uygulanan ‘Okul Destek Projesi’ kapsamında sosyal ve ekonomik destek alan çocuklar ve aileleri düzenlenen programla ağırlandı. Programa Vali Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Müdürü Mehmet Emin Çakan katıldı.
Bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da devletin sosyal devlet olma prensibi doğrultusunda özellikle dezavantajlı gruplara yönelik çalışmaları fazlasıyla yerine getireceklerini belirten Vali Kadir Ekinci,"Sosyal ve ekonomik destek alan ailelerimiz bizlerin göz bebeğidir. Bingöl’de göreve başlar başlamaz sizlerle bir araya gelmeyi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden rica ettik. Sağ olsunlar bugüne organize ettiler. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz, birlikte olacağız. Sizlerin sıkıntıları emin olun ki bizim sıkıntılarımızdır. Dolayısıyla hiçbir zaman kendinizi yalnız hissetmeyin. Biliniz ki valilikte bir kardeşiniz olacak ve sizin problemlerinizle de bire bir ilgilenecek” diye konuştu.
Öğrencilerin derslerine çalışarak başarılı olmasını isteyen Vali Ekinci, “Hepinizden özel ricamız çok gayret etmeniz çok çalışmanız. Hepiniz bilmelisiniz ki başarı tesadüf değildir. Başarı ancak gayretle gelen bir sonuçtur. Dolayısıyla sizlerin tek yapacağı bundan sonra derslerinize daha fazla çalışmak. Hepiniz bu ülkenin aydınlık yarınlarısınız. Size güvenimiz sonsuz. Ama bu güven tekrar söylüyorum tesadüf gelişecek başarılarla alakalı değildir. Sizin özel gayretiniz, çabanıza bağlıdır. Dolayısıyla arkanızda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin var olduğunu bilerek üzerinize düşen vebali, görevi fazlasıyla yerine getireceğinizden hiçbir şüphemiz yoktur"ifadelerini kullandı.
Programda Vali Ekinci, öğrencilere çeşitli hediyeler de verdi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Anderson Talisca'ya Brezilya'dan İki Büyük Talip! Corinthians ve Gremio, Yıldızlı Futbolcu İçin Harekete Geçti


Van Spor

Youssef En-Nesyri, Juventus'a Transfer Oldu! İtalyan Devinden Fenerbahçe'ye 5 Milyon Euro Teklif


Van Spor

Elazığ Atatürk Stadyumu karla kaplandı


Van Spor

BEÜ’den Kick Boks Türkiye şampiyonluğu


Van Spor

BEÜ’de kros takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Uçan Türklerden önemli başarı


Van Spor

Iğdır FK, İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırdı


Van Spor

Yusuf Demirtaş boccede Türkiye ikincisi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi’ne "Spor dostu kampüs" sertifikası aldı


Van Spor

Elazığlı boksör Buse Özgür, WAKO Kick Boks Avrupa Kupası’nda


Van Spor

Hakkarili sporcular Erzurum’dan 22 madalyayla döndü


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

Iğdır FK - Sakaryaspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sakaryaspor: 0


Van Spor

Elazığspor yoğun kar yağışı altında çalıştı


Van Spor

Adem Çağlayan: "Hayatımda hiçbir zaman bahis oynamadım"


Van Spor

Snowbike Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası sona erdi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sportif başarılarını ulusal arenada sürdürüyor


Van Spor

Hakkari Gücü: 5 - Gaziantep ALG Spor: 0


Van Spor

24Erzincanspor’dan mağlubiyetler sonrası kamuoyu açıklaması


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ