Vali Ekinci, 'Hiçbir zaman kendinizi yalnız hissetmeyin'

Genel 15.12.2018 14:30:10 0
Vali Ekinci,
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.12.2018 14:30
Bingöl’de sosyal destek alan çocuklar ve aileleriyle bir araya gelen Vali Kadir Ekinci, "Sizlerin sıkıntıları emin olun ki bizim sıkıntılarımızdır. Dolayısıyla hiçbir zaman kendinizi yalnız hissetmeyin.Valilikte bir kardeşiniz olacak ve sizin problemlerinizle de bire bir ilgilenecek” dedi.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca uygulanan ‘Okul Destek Projesi’ kapsamında sosyal ve ekonomik destek alan çocuklar ve aileleri düzenlenen programla ağırlandı. Programa Vali Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Müdürü Mehmet Emin Çakan katıldı.
Bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da devletin sosyal devlet olma prensibi doğrultusunda özellikle dezavantajlı gruplara yönelik çalışmaları fazlasıyla yerine getireceklerini belirten Vali Kadir Ekinci,"Sosyal ve ekonomik destek alan ailelerimiz bizlerin göz bebeğidir. Bingöl’de göreve başlar başlamaz sizlerle bir araya gelmeyi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden rica ettik. Sağ olsunlar bugüne organize ettiler. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz, birlikte olacağız. Sizlerin sıkıntıları emin olun ki bizim sıkıntılarımızdır. Dolayısıyla hiçbir zaman kendinizi yalnız hissetmeyin. Biliniz ki valilikte bir kardeşiniz olacak ve sizin problemlerinizle de bire bir ilgilenecek” diye konuştu.
Öğrencilerin derslerine çalışarak başarılı olmasını isteyen Vali Ekinci, “Hepinizden özel ricamız çok gayret etmeniz çok çalışmanız. Hepiniz bilmelisiniz ki başarı tesadüf değildir. Başarı ancak gayretle gelen bir sonuçtur. Dolayısıyla sizlerin tek yapacağı bundan sonra derslerinize daha fazla çalışmak. Hepiniz bu ülkenin aydınlık yarınlarısınız. Size güvenimiz sonsuz. Ama bu güven tekrar söylüyorum tesadüf gelişecek başarılarla alakalı değildir. Sizin özel gayretiniz, çabanıza bağlıdır. Dolayısıyla arkanızda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin var olduğunu bilerek üzerinize düşen vebali, görevi fazlasıyla yerine getireceğinizden hiçbir şüphemiz yoktur"ifadelerini kullandı.
Programda Vali Ekinci, öğrencilere çeşitli hediyeler de verdi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Digorlu kızlar Türkiye yarı finallerinde Kars’ı temsil edecek


Van Spor

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

Hakkari’de üç bant bilardo heyecanı


Van Spor

Iğdır FK - Bodrum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Bodrum FK: 3


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk’un burnu kırıldı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kura Çekimi Heyecanı: Çeyrek ve Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Ağrı 1970 Spor Kulübü: 2


Van Spor

24Erzincanspor sahasında farklı kazandı: 4-0


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Muğlaspor: 0


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar Türkiye şampiyonasına damga vurdu


Van Spor

Galatasaray, Liverpool'u tek golle devirdi!


Van Spor

Şampiyona çiçekli karşılama


Van Spor

Ağrı’da futbol heyecanı başladı


Van Spor

Elazığ, Floor Curling gençler grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı


Van Spor

Hakkâri’de ‘Üç Bant Bilardo Turnuvası’ başladı


Van Spor

Bitlis’te iftar sonrası kayak keyfi


Van Spor

Maden’de 81 yıllık hasret sona erdi


Van Spor

Elazığlı güreşçilerden Türkiye Yarı Finalleri’nde büyük başarı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ