“Uçurtma kardeşliği projesi”

Milli İrade Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenleri tarafından hazırlanan ' Uçurtma Kardeşliği ' isimli eTwinning projesi ile okulda eğitim ve öğrenim gören özel çocuklara fankındalık oluşturmak amaçlanıyor.

Genel 7.04.2021 13:33:13 0
“Uçurtma kardeşliği projesi”
Tarih: 01.01.0001 00:00

Milli İrade Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenleri tarafından hazırlanan " Uçurtma Kardeşliği " isimli eTwinning projesi ile okulda eğitim ve öğrenim gören özel çocuklara fankındalık oluşturmak amaçlanıyor.

Öğretmenlerden Seher Pir proje hakkında, “Biz bu projemiz de özel eğitim gerektiren bireylere farkındalık oluşturmaya amaçlamaktayız. Farkındalık toplumumuzun en küçük kesimi olan çocuklardan başlamak istedik. Projeye katılan öğretmenlerimiz normal gelişim gösteren çocuklarımızla beraber örnek oyun drama down sendromlular günü otizm farkındalık günü gibi etkinlikler yapıp özel eğitimi daha iyi anlamalarını ve farkındalık oluşturmalarını sağlamaktadır. Projeye katılan öğretmenlerimize online eğitimler düzenlenecek olup bu eğitimlerde alanında uzman çocuk gelişimi öğretmenleri sınıf öğretmenleri akademisyenlerimiz katılacak olup öyle bilgilendirmeler yapacaklar. Projemizin sonunda da normal gelişim gösteren çocuklarımızla 7 farklı bölgeden 8 farklı okul katılacaktır. Projemizin sonunda çocuklarımız uçurtmaların uçurarak projemizi sonlandıracaklar” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem