Tunceli’de Vefa ekipleri bayramda da görevde

TUNCELİ VALİSİ TUNCAY SONEL, RAMAZAN BAYRAMI NEDENİYLE SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE GÜVENLİK GÜÇLERİ İLE BAYRAMLAŞMA PROGRAMLARI GERÇEKLEŞTİRDİ. ÖTE YANDAN TUNCELİ’DE VEFA SOSYAL DESTEK GRUPLARINDAKİ GÖREVLİLER DE BAYRAM BOYUNCA ÇALIŞM

Genel 26.05.2020 15:02:42 0
Tunceli’de Vefa ekipleri bayramda da görevde
Tarih: 01.01.0001 00:00

Tunceli’de Vefa ekipleri, bayramda da çocukları unutmayıp onlara şeker ulaştırdı, harçlık verdi. Vali Tuncay Sonel ise, sağlık personelleri ve güvenlik güçlerini ziyaret edip bayramlaştı.

Ülke genelinde olduğu gibi Tunceli’de de sokağa çıkma kısıtlamasına vatandaşlar riayet etti. Bunun yanı sıra Valilik koordinesindeki Vefa Sosyal Destek Grubu ise sahada çalışmalar gerçekleştirdi.Sokağa çıkma kısıtlaması olup ihtiyaçlarını göremeyen yaşlıların evlerine kadar kahvaltı servisi götüren ekipler, çocukları da unutmadı. Ekipler evleri ziyaret ederek çocuklara bayram şekeri ve harçlık dağıttı. Ayrıca, özel bireyler den Rozan ise, hazırladığı keki vefa ekiplerine teslim ederek, 65 yaş üstündeki vatandaşlara ulaştırılmasını sağlayarak gönülleri kazandı.

Vali Tuncay Sonel’de, Devlet Hastanesi personelleri ile kentte görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Vali Sonel’e Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Turgay Aras, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen ve İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, İl Sağlık Müdür Dr. Çağdaş Özdemir eşlik etti.

Öteyandan Vali Sonel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Sağlık ve İçişleri Bakanlıkları tarafından alınan kararlara ilk günden itibaren uyan tüm Tuncelililere teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem