Tunceli'de Afrin şehitleri için niyaz dağıtıldı

Genel 16.02.2018 14:05:35 0
Tunceli
Tarih: 01.01.0001 00:00
Tunceli Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerler için niyaz dağıttı.
Tunceli Belediyesi tarafından Afrin şehitleri için belediye binası önünde niyaz ve lokma dağıtımı yapıldı. Afrin’de şehit düşen askerler için Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından konuşan Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, “Nice şehitler verdik hala da vermekteyiz. Bizim 4. Komando Tugayımızdan, Hozat Tugayımızdan kahraman Mehmetçiklerimiz şu anda Afrin’de aslanlar gibi çarpışıyor. Biz hep beraber onlara dualarımızı gönderiyoruz. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Kahraman gazilerimiz var. Yüce rabbimden şifalar diliyoruz. Yüce rabbim vatanımıza, rengini şehitlerin kanından alan bayrağımıza bu birlik ve beraberliğimize göz diken hainlere fırsat vermesin diyorum. Hem Afrin’de hem de yurdumuzun dört bir köşesinde kahramanca, fedakarca görev yapan askerlerimizden, polisimize tüm güvenlik güçlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Hazırlanan niyazlar yüce rabbim katında kabul olsun” dedi.
Daha sonra Alevi dedesinin okuduğu duanın ardından katılımcılara niyaz ve lokma ikram edildi.
Programa Vali ve Belediye Başkanvekili Tuncay Sonel, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Ersin Tursun, kurum amirleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem