TEKNOVA OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ TSO’da gerçekleştirildi

TEKNOVA OSB Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Erkaya Yırık Başkanlığında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda (Elazığ TSO) gerçekleştirildi.

Genel 1.08.2021 14:40:38 0
TEKNOVA OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ TSO’da gerçekleştirildi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.08.2021 14:40

TEKNOVA OSB Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Erkaya Yırık Başkanlığında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda (Elazığ TSO) gerçekleştirildi.

Altyapı ihalesi geçen aylarda yapılan TEKNOVA Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Erkaya Yırık Başkanlığında Elazığ TSO Meclis Toplantı Salonu’nda yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Yırık’ın yanı sıra, Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Tügen ve yetkililer katıldı.

Elazığ’ın ihtiyaçları doğrultusunda kurulumu gerçekleşen 2’inci OSB’nin altyapı ihalesinin geçen ay gerçekleştiğini hatırlatan Vali Erkaya Yırık, “Şuan altyapı çalışmaları son sürat devam ediyor. Bizler de yönetim kurulumuzla birlikte bu süreçleri rahatlatmak adına çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Adım adım Elazığ OSB’sine kavuşuyor” dedi.

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan ise “İlimiz 2’inci OSB, Tarıma Dayalı İhtisas Besi OSB, Palu-Karakoçan-Kovancılar Karma OSB, Sera İhtisas OSB, hemen her ilçede kurduğumuz kooperatifleriyle ilimizde yatırım ve üretim iklimi yeni bir sürece giriyor. Valimiz başkanlığında, belediye başkanımız, milletvekillerimiz, bürokratlarımız ve tüm paydaşlarımızla birlikte süreçleri çok yakından takip etmekte ve koordinasyon içerisinde çalışmaktayız. Tüm girişimler ve hazırlanan altyapılar ile ilimiz bölgesinde çekim merkezi olacaktır. Bu süreçte Elazığ sanayi ve tarım anlamında gelişimini sürdürecek ve bu şehir en kısa zamanda bunların meyvelerini hasat etmeye başlayacaktır” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Avrupa Kış Sporları Haftası etkinlikleri Hakkâri’de düzenlendi


Van Spor

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ