Tatvan’da şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu

Bitlis’in Tatvan İlçesinde Şehitler İçin Mevlid-i Şerif Okutulup, Suriye’de Ve Yurt İçinde Yürütülen Terörle Mücadele Operasyonlarına Katılan Askerler İçin Dua Yapıldı.

Genel 6.03.2020 17:50:04 0
Tatvan’da şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 06.03.2020 17:50

Bitlis’in Tatvan ilçesinde şehitler için Mevlid-i Şerif okutulup, Suriye’de ve yurt içinde yürütülen terörle mücadele operasyonlarına katılan askerler için dua yapıldı.

Tatvan Kaymakamlığı koordinesinde Kaymakamı Mehmet Ali Özkan’ın eşi ve aynı zamanda Tatvan Gönül Elçileri İlçe Temsilcisi Arzu Özkan tarafından organize edilen program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından, tüm şehitler için Mevlid-i Şerif okunarak, gerek Suriye’de gerekse yurt içinde yürütülen terörle mücadele operasyonlarına katılan askerler için dua yapıldı.

Mevlit programı sonrasında Arzu Özkan tarafından şehit eşlerine hediyeler takdim edildi.

Programa katılan şehit aileleri, Arzu Özkan’a teşekkürlerini ileterek, “Her daim kahraman ordumuzun yanındayız. Allah evlatlarımızı korusun, onlara güç versin. Devletimiz ne zaman çağırırsa kadın halimizle bile cepheye gitmeye hazırız” dediler.

Düzenlenen programa, protokol üyelerinin eşleri ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem