Tatvan'da öğrenci ailelerine yönelik ev ziyaretleri

Genel 28.11.2018 10:45:14 0
Tatvan
Tarih: 01.01.0001 00:00
Bitlis Tatvan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri tarafından öğrencilerin ailelerine yönelik ev ziyaretleri gerçekleştirildi.
Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında hayata geçirilen “Genç Umutlar” projesi tüm hızıyla devam ediyor. Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğünün Tatvan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile işbirliği içinde yürüttüğü proje kapsamında Tatvan Dumlupınar Ortaokulu bağlama kursu ve Tatvan Anadolu Lisesi resim kursu öğrencilerinin ailelerine yönelik ev ziyaretleri yapıldı. Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görevli Rehberlik ve Psikolojik Danışman Esmanur Akkişi ile Tatvan Emniyet Müdürlüğü Çocuk Bürosunda görevli personeller Ayşe Buyuran ve Yasemin Gül tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerle ilk etapta toplam 24 öğrencinin ailesine ziyaret gerçekleştirildi.
Yürütülen projenin önemine vurgu yapan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, “Genç Umutlar projesi ile çocukların sanatsal ve kültürel faaliyetler açısından yeteneklerinin gelişmesi, topluma faydalı bireyler olarak yetişmeleri ve hobi edinmelerine katkıda bulunmak, ayrıca çocukları topluma kazandırmaya yardımcı olmanın amaçlandığını söyledi. Projede emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Kaymakam Özkan, proje kapsamında ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem