Tatvan Belediyesinden berberlere “Korona virüs” eğitimi

BİTLİS’İN TATVAN BELEDİYESİ TARAFINDAN İLÇEDE FAALİYET YÜRÜTEN BERBER VE KUAFÖRLERE YÖNELİK OLARAK “KORONAVİRÜS EĞİTİMİ” DÜZENLENDİ.

Genel 8.05.2020 15:49:05 0
Tatvan Belediyesinden berberlere “Korona virüs” eğitimi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bitlis’in Tatvan Belediyesi tarafından ilçede faaliyet yürüten berber ve kuaförlere yönelik olarak “Korona virüs eğitimi” düzenlendi.

Korona virüse karşı çalışmalarını sürdüren Tatvan Belediyesi ekipleri, virüs nedeniyle kapalı olan berberlerin 11 Mayıs Pazartesi günü açılacak olması nedeniyle eğitim programı düzenledi.

Düzenlenen eğitimde; uyulması gereken kurallar ve dezenfekte kullanımı ile ilgili eğitim verildi. Eğitimin ardından Tatvan Belediyesi tarafından berber ve kuaför salonu işletmecilerine siperlik maske, cerrahi maske ve dezenfekte hediye edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, ‘Korona virüsü nedeniyle bulaş riskinin yüksek olduğu işletmeler arasında yer alan berber ve kuaför salonlarımız kapatılmıştı. 11 Mayıs Pazartesi günü itibari ile bu işletmelerimiz tekrardan hizmet vermeye başlayacak. Korona virüsü salgını hala devam etmekte. Bu yüzden berberlerimizde randevulu sisteme geçildi ve uyulması gereken kurallar getirildi. Bu işletmecilerden isteğimiz kurallara uymalarıdır. Zaten zabıta ekiplerimiz de sürekli kontrol edecekler. İlaçlama ekibimiz gerekli eğitimleri verdi. Berberlerimize siperlik maske, cerrahi maske ve dezenfekte hediye ettik. Şimdiden berber ve kuaför işletme sahiplerine hayırlı işler diliyorum’ dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem