Şehitler törenle memleketlerine uğurlandı

AĞRI’NIN DOĞUBEYAZIT İLÇESİNDE GÜVENLİK GÜÇLERİNİN PKK’LI TERÖRİSTLERLE GİRDİĞİ ÇATIŞMADA ŞEHİT OLAN UZMAN ÇAVUŞLAR İÇİN ERZURUM’DA TÖREN DÜZENLENDİ.

Genel 29.08.2020 21:50:13 0
Şehitler törenle memleketlerine uğurlandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde güvenlik güçlerinin PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Uzman Çavuş İdris Şahin ve Uzman Çavuş Ceyhun Arslantürk’ün cenazesi, Erzurum’da düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.

Erzurum adli tıp kurumunda otopsisi yapılan şehitlerin naaşı daha sonra memleketlerine uğurlanmak üzere Erzurum havalimanına getirildi. Burada şehit Uzman Çavuş İdris Şahin ve Ceyhun Arslantürk için uğurlama töreni düzenlendi. Törene Erzurum Valisi Okay Memiş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat ve askeri erkan katıldı.

Şehitlerin Türk bayrağına sarılı naaşları görev arkadaşlarının omuzlarında tören alanına getirildi. Burada şehitlerin öz geçmişi okundu ve dualar edildi. Törenin ardından şehit Uzman Çavuş İdris Şahin’in naaşı memleketi Mersin’e, şehit Ceyhun Arslantürk’ün naaşı ise memleketi Ordu’ya uğurlandı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem