Sanatçı Burak Kut, yani albüm müjdesini Kars'tan verdi

Genel 26.01.2018 16:42:20 0
Sanatçı Burak Kut, yani albüm müjdesini Kars
Tarih: 01.01.0001 00:00
Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Burak Kut, hafta sonu tatili için geldiği Kars’ta sanat hayatının 25’inci yıldönümü olduğunu söyleyerek ve yeni albüm müjdesi verdi.
Kar’s Otel Sahibi Gültekin Güvensoy’un daveti için eşi ve kızıyla birlikte Kars’a gelen sanatçı Burak Kut, otel önünde Azeri müziğiyle karşılandı. Daha sonra otele geçen Burak Kut, askerliği döneminde Kars’a geldiğini belirtti.
Kaldığı otelde gazetecilerin sorularını cevaplayan Burak Kut, sevenlerine yeni albüm çalışması olduğunu söyledi. Kut, "Benim için memleketimin her köşesi, uzağı yakını yok benim için. Askerliğimi ben burada 3’üncü Ordu bölgesinde yaptım. Erzincan’da ve görev münasebetiyle askerlerimize, Mehmetçiğe moral vermek için ben buraya geldim, Sarıkamış’a da geldim. Kars çok sevdiğim bir yer, hatta kış ayında gelmiştim, unutamıyorum, göz gözü görmüyordu ve çok sevdiğim bir şehrimizdir" dedi.

"Sahne performansıma tekrar başlamaya çalışıyoruz"
Hafta sonunu Kars’ta geçireceğini ifade eden Burak Kut, "Benim rutin bir yoğunluğum var zaten, yeni bir şarkı hazırlığı içindeyim. Sahnelerle ilgili çalışmalarımı başlattım diyebilirim. Sağ olsunlar sevenlerimiz çok şikayette bulunuyorlar beni ortada az gördükçe. Hem onların tabi ki gönlünü etmek için benim de içimde özlem oluştuğundan sahne performansıma tekrar başlamaya çalışıyoruz. Ve İstanbul’da da başladık. Yani sahne çalışmaları başladı, yeni bir albüm olacak. Çok merak eden, ilgi duyanlara müjdeleyebilirim. Benim 25’inci. yılım geldi. Çaktırmadan zaman çabuk geçiyor. Ona özel iki tane çalışmam olacak. Biri sahne üzerinde, yani külliyatımı anlattığım, hayatımdan esintiler olan, müzikal geçmişimi ve gelecekte de ne yaptığımı anlattığım bir şov hazırlıyorum. Ve bir 25’inci yıl albümü hazırlıyorum. Birçok şarkıdan oluşan, onun çalışmaları içindeyim. Böylelikle bu özlemi giderebilirim. Allah izniyle beni yoğun günler bekliyor" diye konuştu.
Sanatçı Burak Kut, daha sonra odasına çekildi. Kut, eşi ve kızıyla birlikte Ani Ören Yeri, Çıldır Gölü ve Sarıkamış’a gidecek. Kut, Pazartesi günü Kars’tan ayrılacak.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem