Rektör Çomaklı: 'Üniversitemiz Örnek Bir Üniversite Olma Yolunda Emin Adımlarla İlerliyor'

Genel 8.02.2018 13:41:13 0
Rektör Çomaklı:
Tarih: 01.01.0001 00:00
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı fakülte, yüksekokul bölüm ve birim ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
Ziyaretler kapsamında, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Erzurum Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulunan Rektör Çomaklı, birim yöneticileri ve akademisyenlerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.
Atatürk Üniversitesinin Erzurum’un marka değeri ile gelişimine önemli ölçüde katkı sağladığını belirten Rektör Çomaklı, bu sorumluluğun bilincinde olarak sosyal ve bilimsel projeler hazırladıklarını söyledi. 2017-2018 bahar yarıyılında öğrencilerin, akademisyenlerin ve çalışanların öğrenim, öğretim, çalışma ve yaşam kalitelerini üst seviyeye çıkartmak için projeler hazırladıklarını ifade eden Çomaklı, disiplinlerarası işbirlikleri yaparak birimlerin birbirleriyle daha sağlıklı iletişim kurmalarını önemsediklerini belirtti.
Atatürk Üniversitesinin kuruluşundan bu yana toplumun gelişimine katkı sağlamayı kendine misyon edindiğini ifade eden Rektör Çomaklı, “Üniversitemizde Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesini başlatarak, bu misyonu daha da ilerletmeyi hedefliyoruz. Modern çağa uyum sağlayan bir üniversite olarak bilim ve teknolojinin yerinde ve doğru kullanımıyla daha yaşanılabilir bir Türkiye için çalışıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında en büyük destekçimiz sizlersiniz. Üniversitemiz örnek bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerliyor” ifadelerini kullandı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem