Polat, E. Yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek'i ağırladı

Genel 4.12.2018 15:15:11 0
Polat, E. Yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek
Tarih: 01.01.0001 00:00
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve beraberindeki heyeti, makamında ağırladı.
Hacı Uğur Polat’ın, Yeşilyurt ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı sürecinde Yeni Malatyaspor’a verdiği destek için teşekkürlerini ifade eden Kulüp Başkanı Gevrek, “Evkur Yeni Malatyaspor’un bugünlere gelmesinde Başkanımızın büyük destekleri oldu. Evkur Yeni Malatyaspor’u, taraftarıyla, iş adamıyla, siyasetçisiyle beraber bir yerlere getirdik. Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Ligde olup üst sıralarda yer almasıyla şehrimizin marka değeridir” şeklinde konuştu.
Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “Malatyaspor bizim ortak değerimiz. Süper Lige çıktığı günden beri çok başarılı mücadele ediyor. Bu başarının elde edilmesi için emeği geçen Başkanıma, yönetim kuruluna, teknik heyete, sporculara ve takımımızı hiç yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Takımımız hepimizin ortak emeği. Malatya, Malatyaspor etrafında kenetlenerek takımına sahip çıkıyor. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece başarı ortaya çıkar” diye konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem