PKK: Türk ordusunun Hakurk'taki ilerleyişini durdurmak için İstanbul'da AK Parti'ye kaybettirin!.

PKK'nın sözde yöneticilerinden Duran Kalkan, örgütün yayın organı olan Yeni Özgür Politika'da Selahattin Erdem mahlasını kullanarak yazdığı yazıda, Türk ordusunun Hakurk'taki ilerleyişini durdurmak için tek çarenin İsta

Genel 17.06.2019 21:47:36 0
PKK: Türk ordusunun Hakurk'taki ilerleyişini durdurmak için İstanbul'da AK Parti'ye kaybettirin!.
Tarih: 01.01.0001 00:00

31 Mart'ta yapılan yerel seçimler öncesi defalarca AK Parti'ye kaybettirmek için örgüt üyelerine terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP üzerinden çağrıda bulunan PKK'lı yöneticiler, İstanbul seçimlerinin yenilenecek olması nedeniyle bir kez daha harekete geçti..

ÖRGÜTÜN YAYIN ORGANINDA YAZDI
PKK'nın üst düzey yöneticilerinden olan Duran Kalkan, örgütün yayın organlarından biri olan Yeni Özgür Politika'ya Selahattin Erdem mahlasıyla yazdığı yazıda İstanbul seçimlerinde CHP'ye oy istedi. Günlerdir Hakurk'ta ilerleyen ve PKK'ya bölgeyi dar eden Türk ordusunu durdurmak için İstanbul seçimlerinin AK Parti'ye kaybettirilmesi gerektiğini açıklayan PKK'lı isim, bu durumun örgüt lehine olacağını söyledi.

AYLARDIR CHP'YE OY İSTİYORLAR
Seçim sürecinin başından beri AK Parti'ye kaybettirmek için CHP kanadına destek açıklamalarında bulunan PKK'lı yöneticiler özellikle büyükşehirlerde "CHP adaylarına oy verin" çağrısında bulunmuştu. Son olarak örgütün üst düzey isimlerinden olan Bese Hozat da "23 Haziran'da İstanbul'da Kürtler AKP-MHP faşist blokuna karşı kim çıkacaksa, bu İmamoğluysa İmamoğlu'na, destek verecektir." demişti.

Kaynak: Takvim.com.tr

.

.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem