Pasinler’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Erzurum’un Pasinler ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Erzurum’un Pasinler ilçesinde de düzenlenen bir takım etkinliklerle

Genel 23.04.2019 10:29:09 0
Pasinler’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzurum’un Pasinler ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Erzurum’un Pasinler ilçesinde de düzenlenen bir takım etkinliklerle kutlandı. Sabah saat 9’da İlçe Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Kaya’nın çelenk sunumuyla başladı.

Program sonrasında Pasinler Kültür Merkezindeki törene geçildi. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Kaya, "Bugün burada 99. yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bütün dünya çocuklarına kutlu olsun. Bugünü çocuklarımıza armağan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, şükran ve minnetle anıyorum" dedi.

Programda ayrıca günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. İlçe halk eğitim merkezi kadın ve erkek folklör gösterisinin ardından dereceye giren öğrencilere ödüller verildi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri ilçede bütün ilkokullarda coşkuyla kutlandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem