Öğrencilerden anlamlı uygulama

Genel 2.01.2018 16:29:17 0
Öğrencilerden anlamlı uygulama
Tarih: 01.01.0001 00:00
Fırat Üniversitesi (FÜ) öğrencileri, Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanında bulunan ağaçlara, yazar ve şairlere ait edebi yazıların olduğu tabelaları astı.
FÜ Eğitim Fakültesi Türkçe Bölümü öğrencileri, toplumda kitap okumaya yönelik farkındalık oluşturmak ve vatandaşları şiir okumaya teşvik etmek amacıyla başlattıkları proje kapsamında, Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı’ndaki yürüyüş yolu güzergahında bulunan ağaçlara, ünlü şairlerin şiir ve sözlerinin bulunduğu tabelaları astı.Mesire Alanındaki ağaçlara ahşap malzemeden yapılan şiir ve sözleri asan öğrenciler, amaçlarının farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi.
Türkçe bölümü öğrencileri olarak başlattıkları projeyi hayata geçirme konusunda Elazığ Belediyesi’nden çok destek gördüklerini belirten öğrencilerden Zeynep Gürsel ve Seda Tunç, projenin vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandığını aktardı.
Projeyi geliştirmeyi hedeflediklerini belirten öğrenciler, amaçlarının edebiyat tarihine ve kitap okumaya olan ilginin daha çok artırılması gerektiğine dikkat çekmek olduğunu kaydetti.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem