Muş’ta metruk binaların yıkımına başlandı

Muş’ta bir yıl önce sahibi tarafından boşaltılan ve madde bağımlılarının uğrak noktası olan metruk bina, Muş Belediyesi ekipleri tarafından yıkılmaya başlandı.Vatandaşların şikayeti üzerine harekete geçen Muş Belediyesi, madde b

Genel 25.01.2019 10:47:21 0
Muş’ta metruk binaların yıkımına başlandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Muş’ta bir yıl önce sahibi tarafından boşaltılan ve madde bağımlılarının uğrak noktası olan metruk bina, Muş Belediyesi ekipleri tarafından yıkılmaya başlandı.

Vatandaşların şikayeti üzerine harekete geçen Muş Belediyesi, madde bağımlısı kişiler tarafından kullanılmaya başlanan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. Sunay Mahallesi’nde bir yıl önce sahibi tarafından boşaltılan ve kullanılmayan 3 katlı bina, ekipler tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı. Yıkım çalışmasını yerinde inceleyen Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, İçişleri Bakanlığının genelgesi çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve Muş Valiliği ile birlikte şehir içerisindeki metruk binaların yıkımını belediye olarak gerçekleştirdiklerini söyledi. Asya, "Bu noktada hem insanların can güvenliği hem de madde bağımlısı çocukların yuvası haline gelen binaların yıkılması can ve mal ehemmiyetimizin sağlanması noktasında önemli görmekteyiz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem