Mucitpark ekibi, TEKNOFEST'te

Genel 22.09.2018 15:03:48 0
Mucitpark ekibi, TEKNOFEST
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.09.2018 15:03
Teknoloji üreten Türkiye için dünyanın en büyük Teknoloji Uzay ve Havacılık Festivali olan TEKNOFEST‘e, Mucitpark proje ekibi de katıldı.
Türkiye Teknoloji Takımı tarafından organize edilen ve 20-23 Eylül tarihlerinde İstanbul Yeni Havalimanı’nda düzenlenen Türkiye’nin ilk Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olma özelliğini taşıyan TEKNOFEST etkinliğine, Mucitpark Bilim ve Fikir Atölyesi eğitmenlerinden oluşan 10 kişilik ekip de katıldı.
İdaremizin finansman desteğiyle Erzurum Teknik Üniversitesi yerleşkesinde 1.100 m2 kapalı alanda hayata geçirilen Mucitpark Projesi kapsamında oluşturulan ekip, mottosu ‘Ayakları Yere Basmayan İlk Festival’ olan TEKNOFEST’e, İHA Destekli İnsansız Kara Aracı kategorisinde, tasarımı, ar-ge süreci ve üretimi tamamen Mucitpark Bilim ve Fikir Atölyesinde gerçekleştirilen 2 projeyle katılıyor.
Festival alanına vardıkları ilk gün, Festivalin mimarı T3 Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Bayraktar ile görüşen ve fotoğraf çektiren Mucitpark ekibinin, T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar başta olmak üzere, sektörün önde gelen isimlerinden çok sayıda kişi ile görüşmesi ve Mucitpark çalışmaları için iyi bir ağ kurması bekleniyor.
Yarışma alanında Mucitpark a ait mini bir stant da açan ekip, teknoloji tutkunları tarafından kendilerine gösterilen ilgiden memnun. Özellikle çocukların ve gençlerin adeta akın ettiği, Milli Teknoloji Hamlesinin başlangıcı kabul edilen bu önemli festivalin 3 üncü ve 4 üncü gün programlarına, DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir de katılarak, Milli Tekonoloji Hamlesinin bölgesel ölçekte hayata geçirilmesine dair görüşmeler yapacağı öğrenildi.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin 100 günlük Eylem Planı’nda alan Mucitpark Bilim ve Fikir Atölyesi’nin açılışı yakın bir tarihte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından gerçekleştirilecek.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ