Milletvekili Mehmet Metiner, Rektör Çomaklı'yı ziyaret etti

Genel 12.02.2018 09:50:54 0
Milletvekili Mehmet Metiner, Rektör Çomaklı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Gençlere yönelik bir konferansa katılmak üzere Erzurum’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.
Rektörlük makamında gerçekleşen ve samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Mehmet Metiner, Atatürk Üniversitesinin çalışmalarından övgüyle bahsetti. Bölgenin tanıtılması ve kalkınması açısından Atatürk Üniversitesine önemli görevler düştüğünü belirten Metiner, TBMM’nin de bu konuya önem verdiğini söyledi.
Mehmet Metiner’e nazik ziyaretleri için teşekkür eden Rektör Çomaklı ise Atatürk Üniversitesinin eğitim ve akademik yapısı hakkında bilgi verdi. Üniversitenin 350 bin öğrencisi ve 2 bin 500 öğretim üyesiyle Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olduğuna işaret eden Çomaklı, bu doğrultuda sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.
Ziyaretin ardından Rektör Çomaklı’nın refakat ettiği Mehmet Metiner, rektörlük binasında faaliyetlerini sürdüren Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAP) ve Proje Destek Ofisini gezerek birim yöneticilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem