Milletvekili Deligözden, Oltu İslâm Şûra Devleti Müzesine tam destek

Genel 10.02.2018 10:31:03 0
Milletvekili Deligözden, Oltu İslâm Şûra Devleti Müzesine tam destek
Tarih: 01.01.0001 00:00
Ak Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, ilçelerdeki gezilerini sürdürürken Oltu Kaymakamı Şenol Turan’ı makamında ziyaret etti.
Milletvekili Deligöz, Oltu Kaymakamı Şenol Turan’dan Oltu’da önümüzdeki günlerde yapılması planlanan Oltu İslâm Şûra Devleti Müzesi, Oltu Belgeseli ve Oltu Taşı sertifikası projeleri hakkında bilgiler aldı.
Kaymakam Şenol Turan, Hükümet Konağının hemen arka tarafında yapılması planlanan Oltu İslâm Şûra Devleti Müzesi için envanter çalışmalarında Milletvekili Orhan Deligöz’den yardım istedi.
Kaymakam Turan Oltu İslâm Şûra Devletine ait Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki envanterlerden açılacak müzede sergilenmesi için yardım istedi. Ak Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, “Narman benim ilçem fakat Oltu benim ikinci memleketim. Oltu ve Oltulular benim için çok değerlidirler. Yapılacak projelerde elimden gelen bütün destekleri sağlayacağım” dedi.
Milletvekili Deligöz’e AK Parti İlçe Başkanı Eftal Gürcü ve Yönetim kurulu Üyeleri, Narman İlçe Başkanı Metin Okumuş da eşlik etti.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem