Lise öğrencileri BEÜ’yü gezdi

Bitlis Necibe Gencer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Bitlis Eren Üniversitesini (BEÜ) ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım ile fotoğraf çektirdi. Bitlis Necibe Gencer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden..

Genel 16.05.2019 09:47:00 0
Lise öğrencileri BEÜ’yü gezdi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bitlis Necibe Gencer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Bitlis Eren Üniversitesini (BEÜ) ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım ile fotoğraf çektirdi.

Bitlis Necibe Gencer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan yirmi kişilik öğrenci grubu, üniversite atmosferini yerinde yaşamak için rehber öğretmenleri Nurşah Hangül eşliğinde BEÜ’yü ziyaret etti. Üniversiteye hazırlık aşamasındaki lise öğrencilerine tercihlerinde yardımcı olabilmek ve Bitlis Eren Üniversitesini daha iyi tanımalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen gezi programında öğrencilere ilk olarak Bitlis Eren Üniversitesi kampüsü tanıtıldı.

Yapılan gezi sayesinde öğrenciler, hem moral depoladı hem de üniversite hayatını yakından inceleme fırsatı buldu.

Üniversite kampüsü içindeki binaları gezen lise öğrencilerine Rektör Yardım, BEÜ’yü anlattı.

Gezi sonunda Yardım ile hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, kentte Bitlis Eren Üniversitesi gibi bir eğitim kurumunun bulunmasından ve Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım’ın kendilerine gösterdiği yakınlıktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem