Kura sonucu kazanan öğrenciler Avrupa’ya gönderilecek

Erzurum Teknik Üniversitesi Ve Sitoded Arasında İmzalan Üniversite-stk İşbirliği Protokolü Çerçevesinde Uluslararası Gençlik Merkezi Kurulum Çalişmalarina Başlandı

Genel 30.12.2019 17:10:11 0
Kura sonucu kazanan öğrenciler Avrupa’ya gönderilecek
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzurum Teknik Üniversitesi ve SİTODED arasında imzalan Üniversite-STK işbirliği protokolü çerçevesinde Uluslararası Gençlik Merkezi kurulum çalışmalarına başlandı.

ETÜ öğrencilerinin uluslararası faaliyetler için aktif katılımlarının artırılması amacıyla kurulacak olan merkez aracılığıyla gençlerin yurt dışı hareketlilik çalışmaları ve gönüllülük faaliyetlerine dahil edilmeleri hedefleniyor. Kısa adı ETÜ-UGEM olan merkez bünyesinde kapasite geliştirme eğitimleri, sosyal girişimcilik eğitim ve uygulama çalışmaları, yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası proje çalışmaları düzenlenecek.

ETÜ-UGEM protokol çerçevesinde öğrencilerimize verilen “Gençlik çalışmaları ve Avrupa Fırsatları” adlı konferansa katılım gösteren öğrenciler arasından çekilen online kura sonucu (Asıl) Rümeysa Demirci ile (Yedek) Mehmet Nur Şeker kısa dönem gönüllülük faaliyeti için Avrupa’ya gönderilecek.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem