Kızılay Ağrı Şubesi Özel Eğitim Sınıfı Açılışı Yaptı

Kızılay Ağrı Şubesi Özel Eğitim Sınıfı Açılışı Yaptı

Genel 6.01.2020 15:03:16 0
Kızılay Ağrı Şubesi Özel Eğitim Sınıfı Açılışı Yaptı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 06.01.2020 15:03

Türk Kızılay Ağrı Şubesi kendi imkanları dahilinde yaptıkları özel eğitim sınıflarını düzenlenen törenle hizmete açtı.

Şeref Saraçoğlu İlkokulu ve İpekyolu Ortaokulunda yapımı tamamlanan özel eğitim sınıfları için açılış programı düzenleyen Kızılay Ağrı Şubesi daha önce de Hamur İlçesinde açmış oldukları özel eğitim sınıflarıyla Ağrı’da toplamda 4 tane Özel Eğitim Sınıfı açmış oldu.

Özel eğitim sınıfları, Ağrı Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, Belediye Başkanı Savcı Sayan, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru, Kızılay Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin ve Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı’nın kurdele kesimiyle hizmete girdi.

Açılış konuşması konuşma yapan Sayan, Türk Kızılay’ın Ağrı’da çok güzel işlere imza attığını belirterek, Kızılay’ın her yerde öncü olduğunu vurguladı.

“Kızılay’ın böyle bir şeye öncülük etmesi gerçekten büyük bir alkışı hak ediyor”

Ağrı Kızılay şubesinin faaliyetlerinden bahseden ve yaptıkları çalışmaları önemsediklerini dile getiren Ağrı Belediye Başkanı Sayan konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Buradaki Kızılay şubesinin çalışma hızına yetişemiyorum. Her yerdeler. Biz belediye olarak onlardan faydalanıyoruz. Ağrı’daki Kızılay Şubesinin yapmış olduğu çalışmalar herkese hem örnek oluyor hem de büyük bir katkı sağlıyor. Buradaki özel eğitim sınıfları Ağrı için büyük bir ihtiyaçtır. Özellikle Yüzüncüyıl gibi kırsal bir mahallede, sonradan şekillenen bir gecekondu mahallesinde. Köyden kente göçün en önemli örneklerinden birisidir Yüzüncüyıl Mahallesi. Şimdi bunun içerisinde böyle bir özel eğitim sınıfı açıp bu çocuklara sahip çıkmak gerçekten önemli. Kızılay’ın böyle bir şeye öncülük etmesi gerçekten büyük bir alkışı hak ediyor.”

“Bu yıl bütün Türkiye çapında Ağrı şubesinin vatandaştan topladığı gıda kolisi yardımında birinci sıradayız”

Ağrı’da son zamanlarda Kızılay Ağrı Şubesi olarak önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini belirten Kızılay Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Özer ise bugün açmış oldukları sınıflarla birlikte Ağrı’da toplamda 4. özel eğitim sınıfının hizmete girdiğini dile getirdi. Özer yaptığı konuşmada bu yıl vatandaştan toplanan gıda kolisi Yardımlarında Türkiye birincisi olduklarını belirterek, “Bugün Ağrı’da açılan 4. Özel Eğitim Sınıfı. Bu yıl bütün Türkiye çapında Ağrı şubesinin vatandaştan topladığı gıda kolisi yardımında birinci sıradayız. Bu şu demek, toplaya bildiğiniz zaman toplayabiliyoruz. İnsanlara anlata biliyorsunuz derdinizi. Doğu insanı yani Anadolu insanı vermeyi seven, yardımseverdir” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ