Kiraz’den belediyeye eleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi (chp) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz Parti Binasında Düzenlediği Basın Toplantısında Büyükşehir Belediyesini Eleştirerek Bazı Taleplerde Bulundu.

Genel 10.07.2019 16:49:00 0
Kiraz’den belediyeye eleştiri
Tarih: 01.01.0001 00:00

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz parti binasında düzenlediği basın toplantısında Büyükşehir Belediyesini eleştirerek bazı taleplerde bulundu.

Kiraz, açıklamasında ilk olarak borç eleştirisi yaparak belediyenin borcunun detaylarını merak ettiklerini söyledi. Kiraz, belediye de işe gitmeden para alana çalışanların olup merak ettiklerini kaydederek, kamuoyunun bu konuda aydınlatılması gerektiğini ifade etti. Kiraz, "Biz iyi ve doğru olan şeyin yanında olduğumuz ifade ettik. Ama eksik ve yanlış yapılan her şeyin de karşısında olacağız. Eksik yapılan hizmetleri her zaman gündeme getireceğiz bundan hiç kimse bizi alı koyamayacak. Bu noktada Büyükşehir Belediye Başkanı koltuğa oturur oturmaz bir borç açıklaması yaptı. Biz borç detaylarının rakamlarını merak ediyoruz çünkü sonrasında daha önce belediye başkanlığı yapmış olan herkes çıktı bu borcu farklı rakamlarla verdi. Şuanda kafa karışıklığı var. Biz biliyoruz ki resmi borç belediyenin verdiği borç ama bunun kamuoyuyla paylaşılması gerekiyor. Belediyede yılarca har vurup harman savurmuşlar. Babalarının çiftliği gibi kullanmışlar. Buradan bir soru daha soruyoruz. Malatya Büyükşehir Belediyesinde bankamatik memurunun sayısı kaç. İşe gitmeden ay sonunda bankamatikten aylığı alan kaç personel var. Bunun açıklanması istiyoruz. Bunu açıklasınlar” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem