Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nden 'İletişim' semineri

Genel 12.12.2018 18:45:07 0
Kent Konseyi Gençlik Meclisi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 12.12.2018 18:45
Erzurum Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği Etkili İletişim Semineri Öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.
Erzurum Nene Hatun Kültür merkezinde gerçekleşen seminerde toplamda bin 167 adet Etkili İletişim Sertifikası verildi.
Atatürk Üniversitesi öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği seminerde konuşan Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Kent Konseyi’nin alt komisyonlarının özellikle gençlere yönelik bir çok çalışma ve projesinin bulunduğunu belirterek, öğrencilere yönelik olarak yapılan Etkili İletişim Semineri’ne olan ilginin sevindirici olduğunu söyledi. Çağın gelişimine uyum sağlanmasının kaçınılmaz olduğunu dile getiren Başkan Tanfer, iletişim çağında yaşayan her bireyin etkili bir iletişim alt yapısına sahip olması gerektiğini kaydetti. Söz konusu semineri düzenleyen Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerine de teşekkür eden Başkan Tanfer gelecek neslin bir çok alanda eğitim ve gelişim göstermesinin kaçınılmaz olacağını sözlerine ekledi.
Seminerin açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet İncesu, Eğitim programını tertip eden ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, gençlere yönelik bu tür programlarının devam edeceğini belirtti. İncesu, destekleri ile her zaman Erzurum gençliğinin yanında olan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e de teşekkür etti.
Eğitim seminerine konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Halit Dursunoğlu, iletişim ilk olarak kişinin kendinden başlamak olduğunu belirterek, kişinin kendi ile iletişim halinde, kendi ile barışık olması gerektiğine vurgu yaptı. Kendi hayatından örnek veren Dursunoğlu, zaman zaman esprili anıları ile öğrencileri gülümsetti.
Programa katılan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Koçan, Gençlere seslenerek gençlik adına tavsiyelerde bulundu.
Seminer sonunda Aziziye Destanı’ın 141. Yıl dönümü anısına Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen yarışmada dereceye giren katılımcılara ödülleri takdim edildi.
Nenehatun Kültür merkezinde düzenlenen seminere Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hüseyin Koçan, Kent Konseyi Gençlik Meclis Başkanı Ahmet İncesu ve öğrenciler katıldı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Malatya Yeşilyurtspor, Diyarbekir Spor’u ağırlayacak


Van Spor

Ata sporu cirit Erzincan’da yaşatılıyor


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri dönemi


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk affedildi


Van Spor

ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda BEÜ zirvede


Van Spor

Elazığ’da 9 bin öğrenciye yetenek taraması yapılacak


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi öğrencilerinden Türkiye şampiyonasında başarı


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi sona erdi


Van Spor

Erzurum GSİM’den ‘Fırsatları eşitliyoruz’ projesi


Van Spor

Elazığ’da geleneksel ezgilerle büyük rekabet


Van Spor

Oltu’da 6 köprülük dev yatırım hayata geçiyor


Van Spor

Hakkari’de Vatan Tepesi’ne zorlu kış tırmanışı


Van Spor

Oltulu taekwondocular Erzurum’dan madalyayla döndü


Van Spor

Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi


Van Spor

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

Erzincan 1. Amatör Küme’de yeni sezon heyecanı başladı


Van Spor

Türkiye şampiyonu Erzincan’dan


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Karacabey Belediyespor: 2


Van Spor

Erzurumspor FK - Adana Demirspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 7 - Adana Demirspor: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ