Kaymakam Yalçın’dan mahalle ziyaretleri

Muş’un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emre Yalçın, ilçe merkezindeki 12 mahallenin tamamını tek tek ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinliyor.Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emre Yalçın ve Malazg

Genel 28.03.2019 09:29:28 0
Kaymakam Yalçın’dan mahalle ziyaretleri
Tarih: 01.01.0001 00:00

Muş’un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emre Yalçın, ilçe merkezindeki 12 mahallenin tamamını tek tek ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinliyor.

Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emre Yalçın ve Malazgirt Belediyesi yetkilileri, ilçe merkezine bağlı tüm mahallelere tek tek giderek vatandaşlarla bir araya geliyor. Mahalle muhtarları ve vatandaşlardan mahalleleriyle ilgili bilgiler alan Kaymakam Emre Yalçın, yaptığı ve yapılmakta olan hizmetlerle ilgili de bilgiler veriyor. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Kaymakam Emre Yalçın, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini de dinliyor.

Kaymakam Emre Yalçın, kayyumlar olarak göreve başladığı günden itibaren belediyeleri tekrar hizmet üreten yerler haline getirdiklerini belirterek, “Bunu yaparken şeffaflık ilkesiyle hareket ettik. Bu anlayışla üretilen hizmetleri vatandaşlarımıza ulaştırırken etkin ve hızlı olmaya gayret gösterdik” dedi.

Kaymakam Emre Yalçın, devletin kapısının her zaman vatandaşa açık olduğunu da sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem