Kaymakam Çetin'den yemek denetimi

Genel 7.02.2018 08:26:18 0
Kaymakam Çetin
Tarih: 01.01.0001 00:00
Muş’un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin, okul ve yurtlarda öğrencilere verilen yemekleri denetledi.
Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, yarıyıl tatilinin ardında ilçede bulunan Şelçuklu İmam Hatip Ortaokuluna giderek öğrencilere verilen yemek ve mutfakları denetledi. Öğrencilerle beraber yemek de yiyen Kaymakam Çetin, yüklenici firma tarafından dağıtılan yemeklerin standartlara uygun olup olmadığını, öğrencilerin dağıtılan yemeklerden doyup doymadıklarını sordu. Firmalar tarafından öğrencilere verilen yemeklerin yetersiz olduğu yönünde bazı duyumlar aldıklarını söyleyen Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, "Bu duyumlar üzerine daha önceden diğer okulumuzda gerekli tespitleri yaptık. Yetkili firmanın daha güzel ve standartlara uygun yemek vermesi konusunda kendilerini uyardık. Taşıma merkezli okullarımızı bu hafta denetledik. Bundan sonra da okullarımızda sürekli denetimler yapacağız. Devletin öğrencilere sağladığı imkânların heder olmaması açısında gerekli çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Firmaya, öğrencilere daha kaliteli yemek yapması konusunda uyarılarımız oldu. Burası taşımalı okulumuz; öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi dinledik. Hasbıhal ettik. Öğrencilerimizle beraber yemek yedik. Bundan sonra yüklenici firmanın zamanında, şartlara ve standartlara uygun yemek vermeleri konusunda görüştük. Firmamız bundan sonra öğle ve akşam öğünlerinde öğrencilerimize dört çeşit yemek verecek. Öğrencilerimizle konuştuk. Bu konuda sıkıntı yaşamadıklarını söylediler. Kendilerine teşekkür ederim” dedi.
Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, beraberindeki Milli Eğitim Müdürü Vekili Ömer Faruk Tunç ile Okulu Müdürü Tahir Tunç’tan bilgiler aldıktan sonra okuldan ayrıldı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem