Kayakseverler Palandöken’e akın etti

Bir Dünya Markası Haline Gelen Palandökenin Kayak Sezonunu Açmasının Ardından, Türkiye’nin Dört Bir Yanından Yerli Turistler Erzurum’a Akın Etti.

Genel 8.12.2019 13:06:26 0
Kayakseverler Palandöken’e akın etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bir dünya markası haline gelen Palandöken’in kayak sezonunu açmasının ardından ülkenin dört bir yanından vatandaşlar hafta sonunda Erzurum’a akın etti.

Geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşen 200 kişinin aynı anda kayabileceği pist alanına sahip Palandöken’in tadını öncelikli olarak yerli turistler çıkardı. Kayak sezonunun başlaması ile 55 kilometre uzunluğa sahip kayak pistini deneyimlemek isteyen profesyonel kayakçıların yanı sıra, beyaz örtü ile ilk defa tanışan vatandaşlar da hafta sonu Palandöken’e akın etti.

2 günlük tatil için Ordu’dan Erzurum’a gelen vatandaşlar, Palandöken’in muhteşem bir yer olduğunu söylediler. Ordulu vatandaş, “Kışın hafta sonunu değerlendirmek için çok güzel bir fırsat. Rakım yüksek olduğu için temiz havası çok güzel. Geç yatmamıza rağmen sabah çok erken saatlerde uyandık, sanırım bunun sebebi yüksekliğin ve karın etkisi” dedi.

Arkadaşları ile Bayburt’tan gelen Yusuf İslam Kelleci ise, Palandöken Kayak Merkezi’nin çok büyük olduğunu söyleyerek, “Erzurum’da havanın bu kadar güzel olacağını beklemiyorduk. Sezonun ilk kayağı olduğunu öğrendik. İlk defa geliyoruz, çok beğendik” diye konuştu.

Aydınlı Zehra Kibar, "Karla ilk defa tanışmak çok güzel bir duygu. Biraz geç oldu ama oldu. Kaymayı çok sevdim. Arkadaşlarımla çok eğlendim. Şuan kızakla yetinsem de kayak yapmayı çok istiyorum” derken, Ceyda Akittürk ise, “Ben Kayseriliyim, orada da kayak yaptım. Herkese tavsiye ediyorum, burası çok eğlenceli” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem