Kartal'da hareketli anlar! Ses duyuldu

Kartal'da enkaz altından 45 saat sonra kurtarılan gencin isminin Mert Aydın olduğu kaydedildi. Aydın'ın üniversiteye hazırlandığı belirtildi. Öte yandan Aydın'ın olaydan daha önce çekilmiş fotoğrafları da ortaya çıktı.

Genel 8.02.2019 14:56:18 0
Kartal'da hareketli anlar! Ses duyuldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Enkazdan 45 saat sonra sağ çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kartal'da çöken binanın enkazından 16 yaşındaki bir gencin daha sağ olarak çıkartılarak hastaneye götürüldüğünü söyledi.

Kartal'da çöken 8 katlı binanın enkazında süren arama kurtarma çalışmalarını olay yerine gelerek takip eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, enkaz altından 16 yaşında genç bir erkeğin kurtarıldığını söyledi. Soylu, “16 yaşındaki genç bir erkek enkazdan kurtarıldı. Tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldü. İnşallah durumu daha da iyi olacak. Biz ayrıntılı açıklamayı daha sonra yapacağız” dedi.  

Kartal'da çöken binanın enkazından Şeyma Kambur'un sesi duyuldu

Kartal'da çöken binanın enkazında Şeyma Kambur'un sesi duyuldu. Sesin duyulmasının ardından kadını kurtarmak için çalışmalar hızlandırıldı. Şeyma'nın yakınları umut içinde kurtarılmasını bekliyor.

Kartal'da çöken 8 katlı binanın enkazından Şeyma Kambur'un sesinin duyulduğu öğrenildi. Kambur'un göçük altından seslenmesinin ardından arama kurtarma ekipleri kadını kurtarmak için çalışmalarını hızlandırdı. Şeyma'nın enkaz altından seslendiğini öğrenen yakınları sevinç gözyaşları dökerken, arama kurtarma çalışmalarını umutla takip ediyorlar. 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem