Jandarma trafik ekipleri emniyet kemeri denetimi yaptı

Horasan Jandarma Ekiplerinden “tek Bir ‘klik’ Sesiyle Sevdiğiniz Tüm Sesleri Duymaya Devam Edin’’ Uygulaması Yapıldı. Erzurum’un Horasan İlçesinde Jandarma Ekipleri Direksiyon Başında Cep Telefonu Kullanan Ve Emniyet Kemeri Takmaya

Genel 13.02.2020 13:34:15 0
Jandarma trafik ekipleri emniyet kemeri denetimi yaptı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Horasan Jandarma ekiplerinden “Tek Bir ‘Klik’ Sesiyle Sevdiğiniz Tüm Sesleri Duymaya Devam Edin’’ uygulaması yapıldı. Erzurum’un Horasan ilçesinde jandarma ekipleri direksiyon başında cep telefonu kullanan ve emniyet kemeri takmayanlara yönelik denetim yaptı.

Türkiye genelinde “Tek Bir ‘Klik’ Sesiyle Sevdiğiniz Tüm Sesleri Duymaya Devam Edin’’ sloganı ile uygulanan trafik uygulaması kapsamında, Erzurum İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü koordinatörlüğünde Horasan İlçe Jandarma Trafik ekipleri, Dellal-Horasan-Ağrı karayolu Dellal jandarma karakolu kontrol noktasında tek yönlü denetim yaptı. Uygulamada yolcu taşıyan araçlar başta olmak üzere çok sayıda araç denetlendi.

Seyir halindeyken direksiyon başında cep telefonu kullanan sürücülere 288 lira, emniyet kemeri takmayan sürücülere ise 132 lira cezai işlem uygulandı.

Emniyet kemerlerini takan ve trafikte cep telefonu kullanmayan sürücüler ise ekipler tarafından tebrik edildi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem