İran - Türkiye birleşiyor ve...

Süleyman Soylu açıkladı. İran Türkiye birleşiyor ve yüzyılın operasyonu geliyor.

Genel 7.03.2019 02:35:01 0
İran - Türkiye birleşiyor ve...
Tarih: 01.01.0001 00:00

Süleyman soylu’dan flaş açıklama geldi. Açıklamada iran’la beraber PKK’ya operasyon yapılacağı belirtildi. Bunu size şöyle açıklayalım ki üstten Türkiye girecek, yandan alttan da İran girecek. Her türlü PKK’yı ortada darmaduman edeceğiz.

ABD’nin Avrupa’nın kölesi olan, bu millete o toprağa hainlik edenler İran ve Türkiye ile artık darma duman edilecek. Bu birlikte yapılacak operasyon gerçekten belki de tarihin göreceği en büyük operasyonlardan biri.

İran ve Türkiye’yi yan yana getirmesi ayrı bir mevzu, aynı zamanda PKK’yı darmaduman etmekle de kalmayacak PKK’ya kaçacak yer bile bırakmayacak.

Kısacası artık bu topraklar bu toprakların gerçek sahiplerine kalacak ve inanın PKK tarihin çöplüğündeki yerine yolculuk eden bir terör örgüt olarak kalacak. Bunu eskiden olsa diyemezdik Çünkü İran vardı ama İran’ın bile bu konuda operasyon ortak olması PKK’yı gerçekten yok edecek. ( İran da kendi çıkarı için bunu yapıyor, çünkü ABD’nin kullandığı terör örgütü PKK'nın artık bu sahada olmasını istemiyor)

Kısacası herkes Süleyman Paşa’yı da Türkiye’yi de tanıyacak. 

SİZDEN İSTEĞİMİZ

Okuduğunuz bu gönderiyi beğenerek, sosyal medyada paylaşarak veya whasapp'tan telefon rehberinizdeki kişilere göndererek daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilir, daha fazla insanın bu konu hakkında bilinçlenmesine destek verebilirsiniz..


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem