İHA Muhabiri Özkan Olcay’a Fransa’dan birincilik ödülü

İHLAS HABER AJANSI’NIN (İHA) BİTLİS’İN AHLAT İLÇE MUHABİRİ ÖZKAN OLCAY, FRANSA’DA DÜZENLENEN PARİS 2. ULUSLAR ARASI FOTOĞRAF YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLDU.

Genel 23.05.2020 10:52:36 0
İHA Muhabiri Özkan Olcay’a Fransa’dan birincilik ödülü
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.05.2020 10:52

İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) Bitlis’in Ahlat ilçe muhabiri Özkan Olcay, Fransa’da düzenlenen Paris 2. Uluslar arası fotoğraf yarışmasında birinci oldu.

Fransa merkezli Hodrimeydan haber sitesi tarafından bu yıl 29 Ekim - 29 Nisan tarihleri arasında ikincisi düzenlenen Uluslararası Paris Ödüllü Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmaya 2075 fotoğrafçı katılırken 12 kişilik jüri, ilk aşamada 15 Mayıs 2020 itibarıyla 2075 fotoğraf arasından dereceye giren 244 fotoğrafı belirledi. Sonrasında her jüri üyesinin seçtiği 20 fotoğraf arasında kesişen fotoğraflar belirlendi ve jüri bu kez 10 fotoğraf arasından, birinci, ikinci, üçüncü ve jüri özel ödülünü belirledi. Geçen yılın birincisi olan Dr. Serdar Dalkılıç ise buna ilaveten öncüsü olduğu Prestij Ödülü’nün sahibini belirledi. Rekor katılımın olduğu bu yılki yarışmada İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) Bitlis’in Ahlat ilçe muhabiri Özkan Olcay, ‘Tozlu Yolculuk’ adlı fotoğrafıyla 2074 kişiyi geride bırakarak birinci oldu.

İHA muhabiri Özkan Olcay, çektiği fotoğraflarla bölgeyi tanıtmayı amaçladığını söyledi. Olcay, “Gazetecilik mesleğimin yanında fotoğraf sanatını icra etmemdeki en büyük amaçlarımdan biri de bölgemizin güzelliklerini fotoğraf aracılığıyla tanıtmaktır. Bu amacıma ulaşmanın da mutluluğunu yaşıyorum. Bölgemizi fotoğraf sanatı aracılığıyla ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtmak için çalışmalarımı sürdüreceğim” dedi.

Öte yandan yarışmanın sonuçlanmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaparak yarışma organizatörlerine ve kendisini birinciliğe layık gören jüriye teşekkür eden İHA Muhabiri Olcay’a tebrik mesajları yağdı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Ajax deplasmanında


Van Spor

Elazığspor-Ankaraspor maçı biletleri satışta


Van Spor

Sivrice’de "Atatürk ve Gençlik Koşusu" coşkusu


Van Spor

U15 Okçuluk bölge müsabakaları şampiyonu Elazığ


Van Spor

Elazığsporlu Maksut’un annesi hayatını kaybetti


Van Spor

Hem okuyorlar hem buz pateni öğreniyorlar


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Bandırmaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, 10 Kişi Kalan Beşiktaş'ı 3-2 Mağlup Etti! Tarihi Geri Dönüş ve 2 Kırmızı Kartla Dolu Bir Derbi


Van Spor

Oliver Roy Camio: "Tüm oyuncularımız gayet güzel performans gösterdi"


Van Spor

A Milli Hentbol Erkek Milli Takımı, Güney Kıbrıs Rum Kesimi’ni yenerek ikinci tura yükseldi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - 1461 Trabzon FK: 0


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan Macaristan’da çifte bronz madalya


Van Spor

Gol sesi çıkmadı! Galatasaray'a kendi evinde Trabzon çelmesi


Van Spor

Elazığ’da milli maç heyecanı


Van Spor

Elazığ’a dünya şampiyonluğu gururu


Van Spor

Varto’da voleybol kursuna yoğun ilgi


Van Spor

Milli badmintoncular Avrupa’da yarı finalde


Van Spor

Muşspor, 1461 Trabzon FK maçı hazırlıklarına başladı


Van Spor

TFF 3.Lig’de Yeşilyurtspor Niğde Belediyespor’a konuk olacak


Van Spor

Muğlaspor maçı Elazığspor taraftarına yasak


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ