Hakkari’de Ramazan ve korona virüsü denetimleri

HAKKARİ BELEDİYESİ EKİPLERİ, RAMAZAN AYI NEDENİYLE DENETİMLERİNİ ARTTIRIRKEN, KORONA VİRÜSÜ SALGININA KARŞI İSE MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR.

Genel 8.05.2020 10:01:40 0
Hakkari’de Ramazan ve korona virüsü denetimleri
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hakkari Belediyesi ekipleri, Ramazan ayı nedeniyle denetimlerini arttırırken, korona virüsü salgınına karşı ise mücadelesini sürdürüyor.

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Gıda Kontrol Birimi ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın talimatları doğrultusunda korona virüse karşı denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Denetimlerde marketlerin yayınlanan genelgelere uyup uymadıkları kontrol edildi. Ramazan ayı ve korona virüsü salgını boyunca vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda alışverişlerini yapmaları için denetimlerin aralıksız sürdürüleceği bildirildi.

Amaçlarının vatandaşları bu salgın hastalık döneminde sağlıklı ve dengeli beslenmeleri için güvenilir gıda tüketmelerini sağlamak ve sosyal mesafeyi kontrol etmek olduğunu ifade eden belediye ekipleri, denetimlerin devam ettiğini belirttiler.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem