Gazi ve Şehit Yakınlarıyla Sarıkamış’a gittiler

İstanbul Levent Rotary Kulübü Tarafından Sarıkamış Şehitleri’ni Anma Haftası Nedeni İle Aralarında Gazi Ve Şehit Yakınlarının Bulunduğu 40 Kişi Doğuekpresi İle Sarıkamış’a Gitti.

Genel 6.01.2020 13:55:45 0
Gazi ve Şehit Yakınlarıyla Sarıkamış’a gittiler
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 06.01.2020 13:55

İstanbul Levent Rotary Kulübü tarafından Sarıkamış Şehitleri’ni anma haftası nedeni ile aralarında gazi ve şehit yakınlarının bulunduğu 40 kişi Doğuekpresi ile Sarıkamış’a gitti.

Sarıkamış Şehitleri’nin 105. Yıldönümü nedeni ile özel bir program hazırlayan İstanbul Levent Rotary Kulübü, gazilerin ve şehit yakınlarının olduğu bir grup ile tren yolculuğu yaparak önce Kars’a ardından Sarıkamış’a gittiler.

Yol boyunca eğlenceli saatler geçiren gazi ve şehit yakınları, bölgeyi yakından tanıma fırsatı buldular. Rotary 2420. Bölge Federasyonu Guvernörü Nezih Bayındır ve Guvernör Yardımcısı Hasan Dörter’in katılımı ile gerçekleşen ziyaret 40 Rotaryen grubunun Allah-u Ekber Dağlarına çıkmasıyla ilk etabı tamamlandı. Levent Rotary Kulübü Başkanı Mehmet Adıgüzel’in Kulüp adına organize ettiği etkinlik Kars’ın tarihi ve doğal güzelliklerini kapsayan bir gezi ile devam etti.

Böyle bir organizasyona imza attıkları için çok mutlu olduklarını vurgulayan Rotary Levent Kulüp Başkanı Mehmet Adıgüzel, 2020 yılında özellikle Ağrı ve Kars yöresinde birçok çalışma düşündüklerini söyledi. Bu tarz etkinlikleri çok önemsediklerini ifade eden Adıgüzel “Yaz aylarında Ağrı Dağı’na büyük bir katılımla tırmanış yapmayı hedefliyoruz. Doğu’da turizm canlanması için bizlerde buradan var gücümüzle katkı sunmaya çalışıyoruz. Yapacağımız etkinlikler doğuda turizmin azda olsa canlanmasına katkı sunacaktır. Bir çok etkinlik programı hazırladık, sırasıyla bunları hayata geçireceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ