FÜ’de “Ruhsal Hastalıklarla Geleneksel ve Modern Tedaviler" söyleşisi

Elazığ’da “Ruhsal Hastalıklarla Geleneksel ve Modern tedaviler' söyleşisi gerçekleştirildi.Fırat Üniversitesi(FÜ) Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Şizofreni Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan “Ruhsal Hastalıklarda

Genel 16.04.2019 11:08:35 0
FÜ’de  “Ruhsal Hastalıklarla Geleneksel  ve Modern Tedaviler" söyleşisi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Elazığ’da “Ruhsal Hastalıklarla Geleneksel ve Modern tedaviler" söyleşisi gerçekleştirildi.

Fırat Üniversitesi(FÜ) Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Şizofreni Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan “Ruhsal Hastalıklarda Geleneksel ve Modern Tedaviler“ söyleşisi programı ve müzik dinletisi Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı. Düzenlenen programa, FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice Eröksüz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Suphi Döner, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Selahattin Bozkurt, Elazığ STK Platformu Dönem Sözcüsü Prof. Dr. Kenan Peker, Dernek Başkanı Çiçek Tutuş, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Programa konuşmacı olarak katılan Yazar ve TV Sucusu Uğur Canpolat ile Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Atmaca, çeşitli bilgiler verdi.

Programda ayrıca, FÜ Devlet Konservatuvarı Öğretim üyesi Prof. Dr. Nino Kvachantiradze ile Türk Halk Müziği sanatçısı Aygün Çam mini bir konser verdi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem