Ferdi Tayfurlu klip ile evde kal mesajı

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FERDİ TAYFUR'UN SESLENDİRDİĞİ 'BEN DE ÖZLEDİM' ŞARKISI İLE HAZIRLADIĞI KLİPLE HALKA 'EVDE KAL' ÇAĞRISINDA BULUNDU.

Genel 29.03.2020 16:00:41 0
Ferdi Tayfurlu klip ile evde kal mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Ferdi Tayfur’un seslendirdiği ’Ben de Özledim’ şarkısı ile hazırladığı kliple halka ’Evde Kal’ çağrısında bulundu.

Aralık ayında Çin’de ortaya çıktıktan sonra küresel bir salgına dönüşen korona virüs (Kovit-19) can almaya devam ederken, Türkiye’de de halkın mecbur olmadıkça sokağa çıkmaması isteniyor. Bu süreçte birçok belediye hazırladıkları projeler ile halkın evde kalması için çaba harcıyor. Malatya’da salgının yayılmaması için birçok tedbiri hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesinin sosyal medyada yayınladığı klip ise büyük beğeni topladı. Ferdi Tayfur’un unutulmaz eserlerinden ’Ben de Özledim’ şarkısı eşliğinde Malatya’nın tarihi, turistik alanları ve kentin görüntüsünün paylaşıldığı klipte vatandaşlara bu süreçte evde kalmaları çağrısında bulunuldu. Klibin sonunda "Biz çoook özledik, ya siz? En kısa zamanda görüşmek üzere" mesajı veren Büyükşehir Belediyesinin klibi kısa sürede sosyal medyada beğeni topladı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem