ETÜ’de TÜBİTAK ARDEB destek programları anlatıldı

Erzurum Teknik Üniversitesi’nde TÜBİTAK bünyesinde yer alan Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) destek programları anlatıldı.ETÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi konferans salonunda yapılan seminer programında TÜBİTAK.

Genel 11.05.2019 11:30:17 0
ETÜ’de TÜBİTAK ARDEB destek programları anlatıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzurum Teknik Üniversitesi’nde TÜBİTAK bünyesinde yer alan Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) destek programları anlatıldı.

ETÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi konferans salonunda yapılan seminer programında TÜBİTAK ARDEB Başkan yardımcısı Doç. Dr. Cengiz ARICI mevcut ve sisteme eklenen yeni destek programları ve başvuru süreçleri hakkında bilgi verdi.

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, araştırma projelerinin önemine değindiği konuşmasının sonunda katılımlarından ve katkılarından dolayı Doç. Dr. Cengiz Arıcı’ya plaket takdim etti.

Seminer programının ardından TÜBİTAK ARDEB Başkan yardımcısı Doç. Dr. Cengiz Arıcı, Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak eşliğinde ETÜ bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Yüksek Teknoloji Araştırma Merkezi (YÜTAM) ve ETÜ Kristal Girişimcilik Merkezini gezerken Erzurum Teknik Üniversitesi’nin teknik altyapısının ve laboratuarlarının takdire şayan olduğunu ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem