ETÜ rektörlüğünde devir teslim

Genel 10.12.2018 13:15:13 0
ETÜ rektörlüğünde devir teslim
Tarih: 01.01.0001 00:00
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Erzurum Teknik Üniversitesi’ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Bülent Çakmak, düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Prof. Dr. Muammer Yaylalı’dan devraldı.
Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen “Rektörlük Devir Teslim Töreni”nde konuşan Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak, “Prof. Dr. Muammer Yaylalı’nın yaptığı hizmetler, üniversiteye sağladığı ciddi katkılar için kendisine içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.
Rektörlük görevini devreden Prof. Dr. Muammer Yaylalı ise “Erzurum Teknik Üniversitesinde birlikte çalıştığımız değerli bir arkadaşımız. Kendisinin gelecek günlerde farklı bir heyecan ve atılımla üniversitemizi daha ileriye götüreceğine yürekten inanıyorum ve kendilerine yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
Yapılan törende Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak günün anısına Prof. Dr. Muammer Yaylalı’ya bir plaket takdim ederken, Yaylalı’da Rektör Çakmak’a çiçek takdim etti.
Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak’ın uğurladığı Prof. Dr. Muammer Yaylalı, üniversite yöneticileri ve daire başkanlarıyla vedalaşmasıyla program sona erdi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem